Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dvojvrstvé korugované potrubí PP-MEGA SN12 v nabídce společnosti GLYNWED

V nabídce společnosti GLYNWED s.r.o. najdete od podzimu také potrubí PP-MEGA SN12. Jedná se o velmi robustní dvouvrstvé korugované potrubí vyráběné ze 100% polypropylenu v rozměrech DN 150-1200 mm.

V nabídce společnosti GLYNWED s.r.o. najdete od podzimu také potrubí PP-MEGA SN12. Jedná se o velmi robustní dvouvrstvé korugované potrubí vyráběné ze 100% polypropylenu koextrudovaným procesem v rozměrech DN 150-1200 mm. 

Hladká vnitřní a profilovaná vnější stěna zajišťuje optimální průtokové a zároveň pevnostní charakteristiky potrubí. Vzhledem k svým vlastnostem je vhodné pro široké použití ve velmi náročných a zatěžovaných prostředích. Hrdlo je vyformované během výrobního procesu, není navařované. Dodává se také v provedení bez hrdla s přesuvnou spojkou. Pro potrubí PP-MEGA SN12 jsou dodávány také všechny typy tvarovek, redukcí a koncovek v rozměrech DN150 až DN 1200 mm.
Využívá se při v komerční a průmyslové výstavbě domů a hospodářských budov, při stavbě silnic, dálnic, železničních tratí či tunelů a také pro odvod splaškové a dešťové vody.

K výrobě je používán výhradně granulát nejvyšší kvality. Tím je zajištěna optimální kvalita z hlediska životnosti, kruhové tuhosti, odolnosti vůči teplotám, otěru i chemickému působení. Použitý materiál zajištuje ekologickou nezávadnost vůči životnímu prostředí a vysokou životnost která dosahuje až 100 let. Polypropylen lze 100% recyklovat, takže i po skončení životnosti si zachovává svou vysokou ekologickou hodnotu. Trubky z polypropylenu mají vynikající otěruvzdornost, v porovnání s ostatními materiály určených k výrobě potrubních systémů. Více informací o potrubí PP-MEGA SN12

 robustní dvouvrstvé korugované potrubí PP-MEGA SN12 Glynwed

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama