Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odstranění Legionelly

Eliminace bakterií Legionella Pneumophylis bez nutnosti termické dezinfekce.

Legionella odstranění dezinfekce vody Euroclean s.r.o.
Legionella
Zbavit se legionelly a zamezit jejímu množení můžeme jedině tak, že vytvoříme podmínky,  při kterých není legionella schopna přežít. Nejběžnějším a nejefektivnější metodou odstranění legionelly je dávkování roztoku oxidu chloričitého (chlordioxid).

Generátor Chlordioxidu EuroClean OXCL

slouží pro bezpečnou přípravu roztoku oxidu chloričitého – ClO2 (chlordioxidu) a následně k desinfekci pitné, teplé užitkové, nebo průmyslové vody. Generátor Chlordioxidu EuroClean OXCL – dezinfekce vody, je navržen tak, aby ClO2 byl vždy čerstvý a maximálně účinný pro danou aplikaci. Oxid chloričitý je dle vyhlášky Ministerstva zdravotnictví 293/2006 Sb.a vyhlášky 409/2005 Sb., paragraf 14, bod „i“, schválený způsob dezinfekce vody jak pitné, tak dezinfekce vody teplé.

Ideální způsob dezinfekce vody pro

nemocnice, hotely, teplárenské společnosti, nákupní centra, kancelářské budovy, rozvody TUV, veřejné objekty, chladící věže, ČOV, bytová družstva.

Více o desinfekci vody


EuroClean, s.r.o.
logo EuroClean, s.r.o.

Úprava vody a problémy spojené s úpravou a filtrací vody. EuroClean se specializuje na projekce, výrobu a dodávky technologických celků řešících nestandardní problémy investorů s vodou a vodním hospodářstvím.

 
 
Reklama