Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technická podpora v rámci projektování a realizace průmyslových aplikací

Společnost GLYNWED rozšířila služby technické podpory při projektování plastových průmyslových potrubních systémů. využijte nové kalkulátory a návody.

Připravili jsme pro Vás další užitečné nástroje, které mají za úkol pomoci projektantům průmyslových aplikací se snadněji orientovat v problematice navrhování průmyslových potrubních systémů z materiálů PE, PP-H, PVC-C, PVC-U, PVDF a ABS.

Mezi tyto nástroje patří kalkulátory teplotní roztažnosti potrubí, kalkulátory spotřeby lepidla a nově také pravidla pro kotvení potrubí. Samozřejmostí jsou stále veřejně dostupné CAD detaily. K dispozici je volně ke stažení software FIPlastiCAD od výrobce plastových potrubních rozvodů FIP vyvinutý jako komplexní systém pro projektanty. Standardní tvarovky a armatury jsou připravené pro použití v 2D i 3D modelech pro nejpoužívanější a nejkompatibilnější formáty pro CAD software.
Nicméně pro další podporu, kompletní DVD s podklady a případné konzultace je stále k dispozici produktový manažer pro průmyslové aplikace.

průmyslové potrubní systémy Glynwed

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama