Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Druhá vzorková prodejna WC+bidet 2v1 v ČR otevřena v Ostravě

WC+bidety 2v1 jsou v mnoha designových variantách, závěsné, samostatně stojící i kombi s keramickou nádržkou. Cena kompletní sanitární keramiky je od 2.999 Kč vč. DPH, tj. srovnatelná s běžnými WC.

V Ostravě se naplno rozjíždí provoz po Praze druhé vzorkové prodejny sanitární keramiky WC+bidet 2v1 v České republice. Vzorková prodejna na Hornopolní ulici naproti pivovaru Ostravar nabízí kompletní sortiment kombinací WC+bidetů 2v1. Toto řešení s bidetovou tryskou zabudovanou přímo v sanitární keramice jinak běžného WC poskytuje komfort využití bidetu i tam, kde na samostatný bidet není místo.

WC+bidety 2v1
Archadie s.r.o., Sládkova 862/10 (vchod z Hornopolní ul.), Moravská Ostrava

„Bidet jako běžné vybavení domácnosti se v ČR rozšiřuje s novou výstavbou, ale mnoho uživatelů starších domů a bytů dosud neznalo tuto možnost, jak při rekonstrukci WC nahradit původní sanitární keramiku za WC+bidet 2v1, říká jednatelka společnosti Archadie s.r.o. Ing.arch. Kateřina Čechurová.

Tato novinka na českém trhu už je k dostání v mnoha koupelnových studiích, ale jen obyvatelé Prahy a Ostravy mají možnost prohlédnout si kolem třiceti vystavených typů na jednom místě. Většina modelů je k dostání v designově sladěných sériích s umyvadly a podestami.

V nabídce jsou i speciální provedení jako zvýšené WC+bidet 2v1 Hendikep a rohová varianta SD3044.

dotace pro handicap
Ve spolupráci se sdružením ANO! Pomáháme mají možnost hendikepovaní občané a zařízení o ně pečující získat až 100% dotaci produktu WC+Bidet 2v1
 
 
Reklama