Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Protektory FERNOX již doporučuje také organizace ENERGY SAVING TRUST

Použitím protektorů FERNOX, máte Vy i Vaši zákazníci jistotu, že je systém ošetřen a chráněn jedním z nejvíce energeticky účinných výrobků na trhu.

Kompletní sortiment inhibitorů FERNOX nyní doporučuje organizace Energy Saving Trust.

Pouze výrobky které splní přísná kritéria energetické náročnosti nezávislých testů Energy Saving Trust, která každoročně testuje celou řadu produktů, obdrží povolení k označení tzv.. "Energy Saving Trust Recommended" - doporučené organizací Energy Saving Trust. Kritéria jsou definovány nezávislou komisí, která je přehodnocuje na roční bázi, aby tak zajistila že vždy reflektují vývoj a změny na trhu a v technológiách.Přísne kritéria poskytují jistotu domácnostem, že používají produkt který jim nejen ušetří peníze na účtech za energii, ale také přispěje ke snížení vlivu na životní prostředí. Štítek "Energy Saving Trust Recommended" byla přidána na všechna balení protektorů FERNOX, pro rychlé a snadné ujištění zákazníků o kvalitě použitých produktů.

Celý seznam protektorů FERNOX doporučené organizací Energy Saving Trust
protektory Fernox doporučuje organizace Energy saving trust
  • Fernox Protector F1 500ml
  • Fernox Protector F1 Express
  • Fernox Superconcentrate Protector F1
  • Fernox Protector Alphi-11
  • Fernox Protector MB-1

Pro více informací o organizaci Energy Saving Trust a jejich doporučujícímu schématu

Přeložila firma MAROX s. r. o., distributor produktů FERNOX Čechy a Slovensko.


MAROX s.r.o
logo MAROX s.r.o

Velkoobchodní a maloobchodní prodej produktů na profesionální úpravu vody, lepidel atd. - distribuce pro SK a CZ trh. Inhibitory, Čističe, Úprava vody ÚT, Teplonosné kapaliny pro Solar a Tepelná čerpadla, Hydro-cyklónový a magnetický Total Filtr TF1, ...

 
 
Reklama