Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co nového na veletrzích ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE?

Od 23. do 26. dubna 2013 se v Brně uskuteční další ročník vysoce odborných veletrhů ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE, na kterých se prezentují regiony a města i výrobci komunálních a environmentálních technologií a služeb.

Nabídku vystavovatelů doplňuje odborný doprovodný program, který nabízí řešení aktuálních problémů veřejné sféry, prostor pro prezentaci vládních opatření a aktuálních volebních programů a postupů jejich realizace.

Nové zdroje financování pro rozvoj krajů a péče o historické památky

Nabídku vystavovatelů veletrhů doplňuje odborný doprovodný program, který se koná pod záštitou a ve spolupráci s odbornými asociacemi a svazy. Mezi nová aktuální témata, která budou na veletrhu prezentována, patří aktuální model čerpání evropských dotací pro období od roku 2014 nebo péče o historické památky ve vlastnictví měst a obcí. Další témata se budou věnovat například problematice ochrany životního prostředí, úsporám energií v obcích, či investičním příležitostem. Tradiční součástí budou také světově unikátní praktické ukázky protipovodňových opatření v bazénu před pavilonem Z.

Zvýrazněná témata veletrhu ENVIBRNO:
  • Nové technologie ve vodním a odpadovém hospodářství
  • Možnosti financování z Operačního programu Životní prostředí ČR
  • Dopady nové legislativy
On-line přihláška na veletrh

Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama