Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E-shop ALBIXON na bazeny.cz - bazény, zastřešení, vířivé vany, příslušenství

Společnost ALBIXON v rámci zkvalitňování služeb pro Vás připravila zcela nový e-shop na www.bazeny.cz, na kterém najdete vše potřebné pro Váš bazén nebo relax na zahradě. Přečtěte si rady a tipy.

Navštivte nově spuštěný e-shop společnosti ALBIXON na www.bazeny.cz.

Desinfekce bazénové vody

Stejně jako přírodní prostředí, v němž žijeme, je také bazénová voda plná škodlivých organismů, které mohou při větších koncentracích nebo náhodné infekci způsobit celou řadu onemocnění nebo alergických reakcí. Jak se jim bránit a eliminovat riziko vzniku bakterií, virů, řas a sinic ve vašem bazénu?

celý článek

Tepelné čerpadlo

Tepelné čerpadlo je jedním z možných zdrojů tepla, které se dá za určitých podmínek využít pro celoroční provoz bazénu. Jedná se o zařízení, které dokáže odebírat energii o nízké teplotě z okolního vzduchu a pomocí kompresoru přečerpat energii na vyšší teplotní hladinu a předat ji pro potřeby vytápění.

celý článek

Bazény, zastřešení a příslušenství od ALBIXON na www.bazeny.cz
Bazény, zastřešení a příslušenství od ALBIXON

Oficiální stránka stavebního řízení

Při výběru bazénu je důležité vědět, za jakých podmínek si můžeme dovolit stavbu a provozování bazénu vzhledem k zákonům a vyhláškám, které na území ČR platí. Pokud vybraný bazén vyžaduje zásah do země (nezáleží na tom, do jaké hloubky), je takový bazén možné považovat za stavbu trvalého charakteru.

celý článek Další články, rady a tipy naleznete na stránkách www.bazeny.cz, sekce Rady a tipy
 
 
Reklama