Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozšíření řady univerzálních jednotek DUPLEX Flexi

Úspěšná řada univerzálních jednotek DUPLEX-S Flexi se rozrostla o nejmenšího zástupce – DUPLEX-S 1100 Flexi. Tato nová velikost tak doplnila řadu na celkem čtyři velikosti 1100, 1600, 2600 a 3600.

Řada DUPLEX-S Flexi patří k nejmodernější v naší výrobní řadě. Jednotky se vyznačují velmi nízkou spotřebou energie a to díky EC ventilátorům s dozadu zahnutými lopatkami. Velmi významná a oceňovaná je jejich univerzálností – jednotky se vyrábějí v jediném univerzálním provedení, které však umožňuje jednotky osadit vodorovně (parapetní poloha) nebo je zavěsit pod strop (podstropní poloha). Navíc lze jednoduchou úpravou na místě zaměnit směr proudění vzduchu (pravé a levé provedení). Jednotky dále standardně obsahují klapku obtoku (by-pass) rekuperátoru, volitelně mohou být doplněny o elektrický nebo teplovodní ohřívač, přímý nebo nepřímý chladič, uzavírací klapky vstupních hrdel a nejmodernější digitální regulaci RD4 umožňující připojení k internetu atd.

Jednotky Duplex -s flexi Atrea
DUPLEX-S 1600 otevrená z boku

Jednotky DUPLEX-S 1100 Flexi jsou dodávány od července 2012.

Návrhový software
Pro návrh jednotek použijte náš návrhový software jednotek DUPLEX verze min. 6.20, který umožňuje komfortní a jednoduchý návrh všech parametrů jednotky, ke stažení zde.
Katalogový list nových jednotek je ke stažení zde.
ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama