Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchová móda: Xetis přináší revoluci do koupelnové architektury

Smaltovaná plochá sprchová vanička Xetis s integrovanou výpustí ve stěně od firmy Kaldewei je milníkem v moderním uspořádání koupelny.


Smaltovaná plochá sprchová vanička Xetis s integrovanou výpustí ve stěně od firmy Kaldewei


S novou smaltovanou plochou sprchovou vaničkou Xetis s integrovanou výpustí ve stěně se firmě Kaldewei podařilo do moderní koupelnové architektury přinést něco úplně nového: Xetis harmonicky splývá s podlahou koupelny, výpust nenarušuje plochou sprchovou vaničku z kvalitní smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm, protože je decentně umístěna v její stěně. Plochá sprchová vanička, jejíž barevné spektrum je přizpůsobeno přírodním podlahovým krytinám, přechází do svého okolí bez optického narušení. Tak poskytuje Kaldewei návrhářům koupelen nové estetické možnosti provedení sprchového prostoru v úrovni podlahy – a znovu podtrhuje svou roli průkopníka a stylové ikony koupelnové kultury.

Se stoupajícími nároky na design a komfort koupelen pokračuje i trvalý vývoj sanitárních výrobků: technické funkční prvky dostávají vizionářskou estetiku, mají co nejdecentnější provedení a jsou umísťovány téměř neviditelně. Nová smaltovaná plochá sprchová vanička Xetis s integrovanou výpustí ve stěně je další vývojovou novinkou Kaldewei Design Centra a umožňuje stylové uspořádání sprchové plochy v úrovni podlahy pro moderní koupelnovou architekturu. Výpust neruší puristický design bezespárové sprchové vaničky, technické prvky mizí ve stěně za designovou clonou, která může být volitelně obložená nebo z vysoce lesklého chrómu. Xetis se dodává v 13 různých rozměrových kombinacích od 90 x 90 cm, přes 120 x 120 cm, až po 100 x 180 cm. Vedle lesklé bílé zaručují exkluzivní barvy z kolekce Coordinated Colours, že smaltované ploché sprchové vaničky bude možné harmonicky kombinovat s plochami ze dřeva a kamene.

Čisté tvarosloví a vizionářská estetika

Kaldewei Xetis plochá smaltovaná sprchová vanička

„Xetis se vyznačuje jasným tvaroslovím a vizionářskou estetikou“, vysvětluje Nicole Roeslerová, vedoucí marketingu a produktového řízení firmy Kaldewei, a dále uvádí: „Já považuji Xetis za nejmodernější výrobek, který do oblasti sprch přináší revoluci a svým příjemně nenápadným designem nechává moderní koupelnové architektuře prostor pro individualitu.“ Kromě vzhledu působí bezespárový povrch vaničky Xetis také funkčními aspekty: materiál – smaltovaná ocel Kaldewei 3,5 mm - se zvlášť snadno čistí a bezpečně chrání proti škodám provlhnutím, což je velká výhoda proti jiným materiálům, zejména dlážděným sprchám. Díky souhře vynikajících materiálových vlastností smaltované oceli Kaldewei s vizionářským designem odborníků firmy Kaldewei je Xetis absolutně průkopnickým výrobkem v oblasti sprchového prostoru v úrovni podlahy – je perfektní pro náročné konstruktéry koupelen!

 
 
Reklama