Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová exkluzivní minicena od značky Wolf

KKH přináší nástěnnou kondenzační centrálu CGW 24/140 s integrovaným vrstveným zásobníkem vody za exkluzivní cenu pouze 47 900 Kč bez DPH.

Akční nabídky kompletních kotlových a solárních sestav Wolf jako i sestav podlahového vytápění gabotherm® od společnosti KKH si získaly oblibu mezi montážními firmami a stavebníky, protože jim při zachování výborné ceny zjednodušují práci. Sestavy Wolf a gabotherm® jsou totiž kompletní a zákazník má tak jistotu, že obsahují všechno potřebné pro úspěšnou instalaci.

Nyní však KKH opět přináší něco nového. Do své akční nabídky společnost KKH zařadila nástěnný plynový kondenzační kotel CGW 24/140 s integrovaným vrstveným zásobníkem vody bez příslušenství, čímž dosahuje mimořádně atraktivní koncové ceny pouze 47 900 Kč bez DPH. Sleva oproti ceníkové ceně dosahuje až 17 000 Kč.

Nabídka nástěnné kondenzační centrály CGW 24/140 s integrovaným vrstveným zásobníkem vody rozšiřuje možnosti pro zákazníka, protože vhodně doplňuje současnou akční nabídku značky Wolf, kde je v nabídce centrála CGW 20/120 s nižším výkonem.

Nabídka všech probíhajících akcí z dílny KKH trvá do 31. 12. 2012.

Více informací o akci na kotel CGW24/140



Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama