Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Povinnosti stavebníků v oblasti hospodaření s dešťovou vodou na rádiu ČRo 2 - Praha (Dvojka)

Jak se nová legislativa v praxi dotýká stavebníků a majitelů rodinných domů a jak její požadavky naplnit, promluvil v pátek specialista sspolečnosti GLYNWED s.r.o. na rádiu ČRo 2 - Praha.

Hospodaření s dešťovou vodou je v současnosti v České Republice hodně aktuální téma. Lidé se při stavbě svých rodinných domů pravidelně setkávají s požadavkem stavebního úřadu na likvidaci dešťové vody na pozemku stavby. Na splnění této podmínky závisí získání stavebního povolení, rozhodnutí o dodatečném povolení stavby, o změně stavby, o změně užívání stavby i kolaudační souhlas.

O tom, jak se nová legislativa v praxi stavebníků a majitelů rodinných domů dotýká i o tom jak její požadavky naplnit, promluvil v pátek 10.8.2012 specialista sspolečnosti GLYNWED s.r.o. pan Ondřej Samek na rádiu ČRo 2 - Praha (Dvojka). Pokud i Vás toto téma zajímá a nestihli jste pořad poslouchat, můžete si ho poslechnout ze záznamu a také se podívat na přepis následného chatu.

Více informací ve zpravodaji GLYNWED

odvod dešťové vody Glynwed

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama