Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Široký sortiment PE tvarovek na tupo společnosti GLYNWED

Společnost GLYNWED s.r.o. nabízí širokou řadu tvarovek na tupo z polyetylenu v dimenzích d 20 - 1000 mm. Kromě T-kusů, záslepek, lemových nákružků, přírub a redukcí nabízíme také ohýbané a segmentové oblouky, a to i na zakázku.

Kromě standardních tvarovek v dlouhém i krátkém provedení jako jsou kolena různých úhlů, T-kusů, redukovaných T-kusů, záslepek, lemových nákružků, přírub a redukcí nabízíme také ohýbané oblouky.
Oblouky jsou standardně vyráběné v úhlech 90°, 60°, 45°, 30°, 22° a 11°. Tyto oblouky je ale možné vyrobit také v nestandardním úhlu ohybu dle Vašich požadavků (např. 37°, 52° atd.).
Součástí naší nabídky jsou i cenově příznivé segmentově svařované oblouky opět v nejrůznějších úhlech dle vaší potřeby.

Široký sortiment PE tvarovek a tupo společnosti GLYNWED
Široký sortiment PE tvarovek a tupo společnosti GLYNWED

Šíři nabízeného sortimentu na tupo dokazují také tvarovky jako T-kus v úhlu 45°, šroubení či závitové přechodové tvarovky.

Standardní součástí kompletního ceníku PE tvarovek na tupo jsou také mechanicky obráběné tvarovky velkých dimenzí do d 800 mm. Výhodou těchto frézovaných tvarovek je garance požadovaného provozního tlaku bez nutnosti redukce tlakového koeficientu jako u segmentově svařovaných tvarovek.

Tvarovky na tupo standardně využívané pro vodárenství a plynárenství najdete v katalogu FRIALEN, kompletní přehled sortimentu je pak uveden v ceníku průmyslových potrubních rozvodů z PE.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama