Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využívání dešťové vody je nyní ještě snažší

Využijte Glynwed vzorové sestavy pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti. Podle plánovaného využití vyberete snadno vhodnou sestavu.

Připravili jsme pro Vás vzorové sestavy pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti. Stačí se tedy jen rozhodnout, k jakému účelu budete dešťovou vodu využívat a následně vyhledat na našich stránkách příklady sestav.

Podle nich můžete snadno a rychle vybrat správné produkty, které do sestavy patří a jsou vzájemně kompatibilní. Velice důležitý je správný výběr velikosti nádrže. Pokud by nádrž byla příliš malá, nebyla by dostatečně využita možnost nahradit pitnou vodu. Pokud je zase příliš velká, nedochází k odtoku plovoucích nečistot, nedostatečně se obměňuje voda a tím se zvyšuje riziko její zkázy. Rádi Vám se správným návrhem pomůžeme, nebo můžete využít praktický online kalkulátor.

Instalace plastových monolitických nádrží na dešťovou vodu je jednoduchá, bez nutnosti obetonování. Dá se zvládnout v několika málo lidech a pro ještě lepší orientaci jsme pro Vás vytvořili praktický foto návod, jak nádrž u rodinného domu instalovat a napojit.

využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama