Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SCHELL MODUS E – záruka čistoty

Společnost SCHELL, výrobce armatur a instalační techniky, získala věhlas především díky kvalitě zpracování a praktickému designu. Funkční, praktické, úsporné a vkusné – takové jsou senzorové armatury MODUS E.

V době, kdy mnohé společnosti vyrábějí komponenty ve východoasijských zemích, SCHELL zakládá svůj úspěch na tradiční evropské práci a materiálu.

Ještě máme v paměti doby, kdy vstoupit na toaletu v restauraci, kině nebo na úřadě byla známka velké odvahy. Umýt si ruce nebo třeba opláchnout ovoce bylo často zhola nemožné. Kohoutky nefungovaly, místnosti byly špinavé. Časy se na štěstí změnily a s nimi i nároky na hygienu ve veřejných sanitárních prostorách.

Senzorové armatury MODUS E jsou kompaktní baterie se zabudovaným infračerveným senzorem. Po přiblížení ruky k baterii se spustí proud vody, který se po odtažení rukou vypne. Dosah senzoru je možné individuálně nastavit. Tato technologie je plně hygienická a v současné době ve veřejném sektoru díky přísně nastaveným požadavkům EU na hygienu také již těžko nahraditelná. Nezanedbatelná je také úspora vody. Díky technice infra-senzoru lze snížit spotřebu vody o více než 60 %. SCHELL MODUS E jsou armatury celokovové, vyrobené z kvalitního materiálu v německém závodu v Olpe, proto obstojí ve veřejných i průmyslových sanitárních prostorech, kde mohou být denně užívány množstvím zaměstnanců nebo návštěvníků. Model SCHELL MODUS E se snadno připojí na rohové ventily pomocí flexi-hadiček Clean-Fix S, které jsou součástí sady. SCHELL MODUS E je moderním řešením hygieny ve veřejných a komerčních sanitárních prostorech s jednoduchou montáží, příjemnou cenou a vysokou odolností.

SCHELL kompaktní elektronická umyvadlová armatura MODUS E HD-M (směšovací),
bateriový provoz 9 V, infračervený senzor, jednootvorová armatura, tělo armatury v „antivandal“ provedení, průtok: 6 l/min nezávisle na tlaku, hydraulický tlak 0,5 - 5 bar, třída hlučnosti: II

součásti dodávky: elektronický modul s ukazatelem stavu baterie a programem nastavení dosahu, kartušový magnetický ventil 6 V, 9 V alkalická baterie, 2 přípojné flexi hadičky Clean-Fix S 3/8“ vnitřní závit, délka 380 mm s předfiltrem, perlátor, upevňovací materiál pro montáž na umyvadlo, materiál: mosaz, povrchová úprava chrom, jednotka balení 1, hmotnost: 1,59 kg/ks, obj. č.: 012460699, cena 5.988 Kč


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama