Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řada SILK je prémiový design doplněný nábytkem v bílé barvě s vysokým leskem

Prémiová koupelnová řada Kermag Silk kombinuje vysoké požadavky na design, flexibilitu a komfort. Vyniká nápadným vzhledem díky kontrastu velkých kompaktních prvků s malými jemnými prvky.

Univerzální kompletní koupelnová řada Keramag Silk byla představena už v roce 2010. Spojuje vysoké nároky na design ohledně komfortu i účelnosti, nabízí mimořádně vysokou úroveň flexibility v designu elegantních koupelen s keramickými produkty a koupelnovým nábytkem prémiové kategorie. Díky zvláštním prvkům s mimořádným využitím je tato řada vhodná také pro požadavky generace 50+.

Řada Silk byla doplněna o všechny nábytkové komponenty v bílém lesklém provedení, jsou k dodání od dubna 2012. Jedná se o horní panely umyvadel, umyvadlové skříňky, nástěnné toaletní skříňky a vysoké skříňky, polstrovanou stoličku na kolečkách, „modul krásy“ s pultem a toaletní modul.









Harmonie tvaru a funkce

Nová kompletní koupelnová řada „Silk“ společnosti Keramag vytváří prostor elegance v koupelnách prémiové třídy. Kromě elegantního a nadčasového stylového vyjádření, které vychází z napětí souhry silných a jemných prvků, nabízí keramické předměty velkou designovou šíři pro design koupelny. Program je završen bohatým spektrem koupelnového nábytku v provedení vysoce kvalitní dýhy pravého „dubu“ nebo „wenge pangar“ nebo ve „vysoce lesklé bílé“. Konkrétními světlými body této řady jsou umyvadlové stěny dostupné v několika různých šířích, které lze kombinovat s různým koupelnovým nábytkem a příslušenstvím.



Keramag Silk


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama