Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová dětská sedátka Keramag Kind

K inovacím produktů určených pro děti patří nové WC sedátko „Kind “, které malé uživatele oslovuje podobou želvy a motivuje je k používání vlastního WC.

Keramag výrazně zlepšil funkčnost, ergonomii a snadnou údržbu produktů a systémů vyvinutých pro malé uživatele.

Prohnutý poklop usnadňuje otevírání a zabraňuje nebezpečí uskřípnutí malých ruček. Dodatečnou bezpečnost zajišťuje integrovaná funkce pro držení a oporu. Konstrukce vnitřní hrany sezení zajišťuje, aby malý uživatel náhodou nenasměroval proud tam, kam nemá. Snadno udržovatelná forma a uspořádání snižuje potřebu čištění, usnadňuje desinfekci a zabraňuje nebezpečí úrazu ostrými hranami.

Nová WC sedátka „Kind „ lze dodat ve třech provedeních: WC sedátko s poklopem a nerezovými klouby, WC sedátko s poklopem a pozvolným automatickým sklápěním a WC kruh bez poklopu s nerezovým kloubem. Hodí se pro nástěnná WC s hlubokým splachováním, pro stojící WC s hlubokým splachováním a pro WC řady „Kind“ s mělkým splachováním. Produkt je tak vhodný nejen pro školky, ale i pro používání v prvních třídách základních škol. Pro příhodné vybavení stávajících nebo nových sanitárních prostor jsou dětská WC sedátka na výběr v bílé, červené, žluté a zelené barvě.

Více na www.sanitec.cz








Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama