Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nefalšovaná příroda: Barevné vany se v koupelně postarají o smyslný vzhled

Sladěné s novými matnými trendovými barvami pro smaltované ploché sprchové vaničky Kaldewei, které jsou k dispozici ve dvanácti matných barvách z palety Coordinated Colours.

Design, technické zlepšení, lázeňský charakter: Koupelna se změní z prostého funkčního prostoru na moderní oázu potěšení, která je zařízena individuálně a zve k relaxaci. V souladu s tím už dnešní projektování nesází jen na klasickou bílou: pro podlahy a stěny koupelen jsou oblíbené přírodní materiály jako dřevo a kámen a jsou doplňovány sladěným příslušenstvím. Se smaltovanými plochými sprchovými vaničkami ve dvanácti matných barvách z palety Coordinated Colours nabízí Kaldewei již od roku 2011 možnost pokračovat i v koupelnách v nových barevných trendech. A okamžitě je k dispozici nový smyslný vzhled koupelen díky designovým koupacím vanám z kvalitní smaltované oceli Kaldewei o tloušťce 3,5 milimetrů v pěti vybraných barevných odstínech.

Moderní architektura koupelen se vyznačuje velkorysým prostorovým řešením, které se vyznačuje teplými barvami a přírodními materiály a tak vytváří uvolněnou atmosféru. Smaltované ploché sprchové vaničky v barevných tónech Coordinated Colours Collection nyní doplňují také řady koupelnových van Kaldewei Asymmetric Duo, Centro Duo, Conoduo a Ellipso Duo v pěti exkluzivních matných barvách: láv, Oyster Grey, Seashell Cream a Arktisweiß nejen zní nefalšovanou přírodou, ale lze je také ideálně kombinovat s povrchy jako dřevo, mramor nebo jinými přírodními kameny. Elegantní City Antracit Matt uzavírá paletu barev Kaldewei pro koupelnové vany.

Přírodní barvy jsou žádané – a nejen v koupelně
O klasickou bílou koupelnu je sice stále zájem – přesto však trend míří k nové estetice, v níž dominují přírodní, nadčasově elegantní barvy a materiály. Zájem je o větší koupelny s plochými sprchovými kouty a volně stojícími koupacími vanami. Kaldewei určuje tento vývoj koupacími vanami a sprchovými vaničkami s pevným slohem a teplými barvami: „Elegantní, nadčasové barvy jsou více než trend – nejen v koupelně, ale i v nábytkářském a kuchyňském průmyslu“, říká Nicole Roesler, ředitelka marketingu a řízení produktů firmy Kaldewei GmbH & Co. KG. A dodává: „Dokonce i do automobilového průmyslu dorazily barvy jako krémová a tmavohnědá. Koupelna je intimní místo, v němž strávíme v průměru pět let svého života. O to důležitější je, abychom se zde cítili zvlášť dobře – a přitom hraje barva ústřední roli!“

Vana: CENTRO DUO OVAL 180 x 80 x 47 cm , model 128-7 s panelem do prostoru, včetně povinného příslušenství od 162 097 Kč s DPH

Smaltovaná plochá sprchová vanička: Superplan Plus
Sprchová vanička Superplan Plus, cena od 12 701 (90x90) v závislosti na velikosti.
Velikosti vaničky: 90x90x2,5 až do 120x120x2,5, celkem 12 rozměrů
Povinné příslušenství k vaničce: speciální odtoková souprava od 3 985 Kč s DPH

Barva: Oyster Grey mat z palety Coordinated Colours Collection
Materiál: smaltovaná ocel Kaldewei 3,5 mm


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama