Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AZP Brno - automatická sanitární technika a sanita z nerezu

Automatické splachovače pisoárů a WC, automatické umyvadlové baterie, odvodnění sprch – podlahové žlaby, podomítkové sprchy, sprchové hlavice a KUPAN – systém dělicích příček jako ucelený sortiment pro komerční budovy.

Firma AZP Brno s.r.o. patří již od roku 1992 mezi přední podniky zabývající se vývojem a výrobou automatické sanitární techniky a sanitární techniky z nerezového materiálu.

Veškerá produkce automatické sanitární techniky má svùj originální pùvod u firmy AZP Brno s.r.o. Každý jednotlivý produktjavascript:void(0); dále prochází pečlivou výstupní kontrolou jakosti tak, aby splňoval veškeré požadavky ze strany zákazníka k jeho úplné spokojenosti.

Díky dvacetiletému pùsobení na českém trhu a získaným zkušenostem ve spolupráci s našimi zákazníky si Vám dovolujeme představit II. díl bulletinu zabývající se optimalizovanou nabídkou výrobkù pro administrativní a veřejné budovy.

Bulletin Administrativní budovy

Dodatečně spolu s kompletní dodávkou výrobků automatické sanitární techniky zavádíme jako novinku osobní konzultace, technickou podporu a projektovou dokumentaci.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 
Reklama