Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Perlátor KLUDI s-pointer: nastavte si proud vody podle potřeby

Proud vody z kohoutku o síle vodopádu a z umyvadla náhle míří na vaše oblečení gejzíry vody. Za vše může špatně nastavený nebo k umyvadlu se zcela nehodící vodovodní ventil. Řešení je přitom tak jednoduché!

Firma Kludi nabízí ve svém programu perlátor, který riziko nepříjemných příhod v podobě zmáčeného oblečení eliminuje. KLUDI s-pointer umožňuje nastavení přesného úhlu proudu vody. Technika se skrývá ve výtoku, takže samotné křivky baterie nejsou ničím narušeny.

S-pointer nasměruje proud vody přesně tam, kde ho potřebujete: rozsah úhlu je deset stupňů každým směrem. s-pointer lze snadno, bez použití nářadí, přizpůsobit nejrůznějším typům umyvadel. Díky s-pointeru se vám nejen zvýší uživatelský komfort, ale také sníží náklady za čištění a v neposlední řadě také ušetříte čas, který musíte věnovat úklidu koupelny po „malé vodní katastrofě“.

Perlátor s-pointer nachází uplatnění nejen v běžných domácnostech, ale odborníci jej doporučují také pro veřejné budovy, hotely a restaurace, kde je každá úspora na provozních nákladech vítaná. Perlátor s-pointer obsahují výrobky série Amphora, New Waves, Kidó, Kludi Mx, Objekta-Mix new, Zenta a také novinka Q-BEO obsahují s-pointer.

Perlátor KLUDI s-pointer, chromové provedení
Perlátor KLUDI s-pointer, chromové provedení za 335 Kč s DPH

Perlátor KLUDI s-pointer, chromové provedení, vnější závit M 24 x 1A, otočný proudový nástavec, průtok 13l/min (při 3 bar) objednávkové číslo 7437005-00, cena: 335 Kč s DPH, KLUDI ARMATUREN

 
 
Reklama