Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SCHELL - Sofistikovaný splachovací systém AMBITION E ECO pro podomítkové nádrže WC

Elektronicky ovládaný splachovač WC "Ambition E ECO“ německého výrobce armatur Schell splňuje nejvyšší požadavky odborníků a navíc přidává další trumf v podobě sofistikovaného high-tech designu.

Systém ovládání WC Ambition E ECO pro splachovací nádrže zaujme na první pohled čelním panelem vyrobeným z vysoce kvalitního bezpečnostního skla.

Společnost Schell nabízí tento výrobek ve dvou barevných provedeních: elegantní černé a hygieničnost zdůrazňující bílé barvě. Moderní design v sobě skrývá špičkovou technologii zaručující sofistikovanou funkčnost.


Jakmile systém zaznamená přítomnost uživatele, světelný symbol reaguje pomalým a jemným blikáním. Pokud uživatel toalety vstane nebo poodstoupí, světelný symbol na panelu se rozbliká rychle a po čtyřech vteřinách dojde ke spláchnutí. V případě potřeby může být spláchnutí spuštěno také pouhým pohybem ruky směrem k zóně senzoru. Vše proběhne maximálně hygienicky, tedy bez jakéhokoliv hmatového kontaktu.

Nový elektronicky ovládaný splachovač toalety „Ambition E“ dosáhl nejvyšší třídy účinnosti A klasifikace WELL. Díky ní mají spotřebitelé možnost získat přesné informace o produktech ohleduplných ke spotřebě vody a energie. Jde o dlouhodobý projekt klasifikace účinnosti sanitárních armatur WELL, který je výsledkem Evropské iniciativy EUnited, jejímž je Schell členem. Tato iniciativa si vytýčila za úkol eliminaci chybných a nepravdivých označení ze strany některých dodavatelů stavebních materiálů. Díky tomuto systému se buduje informačně transparentní trh pro zákazníky, kteří díky štítku WELL poznají výrobky energeticky a finančně úsporné, a současně funkčně kvalitní.

Elektronický splachovací systém AMBITION E ECOElektronický splachovací systém AMBITION E ECO pro podomítkové nádrže WC, panel z bezpečnostního skla, hmotnost: 1,95 kg,

Výrobky Ambition E ECO plně korespondují s renomé společnosti Schell co by symbolu tradice a kvality. Výrobky této značky vždy nesou osvědčené označení Made In Germany, které zaručuje kvalitní provedení a zpracování výrobků. To vše zajišťuje předpoklad jejich dlouhodobé spolehlivosti a bezvadné funkčnosti.

BarvaObjednací čísloCena
Černá01 260 00 9924.600,00 Kč
Bílá01 261 00 9924.600,00 Kč

SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama