Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proč pořizovat koupelnu u autorizovaných partnerů

Připravili jsme návod, jak zoptimalizovat plánování a nákup nové koupelny. Chytrým nákupem u autorizovaných partnerů KOLO a Keramag můžete předejít pozdějším komplikacím a také ušetřit nemalé peníze.

Jak na chytrý nákup sanity značek KOLO a Keramag

Při plánování nové nebo renovaci staré koupelny si zákazníci většinou jednoduše vyberou nové keramické prvky a koupelnový nábytek v katalogu, někde na internetu nebo se nechají inspirovat fotografií v časopise o bydlení. Většina laiků si ale těžko uvědomí, kolik instalatérské a další odborné práce je v koupelně třeba. Také nesprávná posloupnost jednotlivých odborných prací může negativně ovlivnit výsledek amatérského počínání.

Na odborné práce se vždy vyplatí najmout odborníka. A už samotné počáteční plánování koupelny je dobré svěřit profesionálům. Koupelnové značky KOLO a Keramag najdete po celé České republice v celkem 56 specializovaných prodejnách koupelnového vybavení, většinou v koupelnových studiích. V menších městech bývá jeden autorizovaný partner, ve větších městech najdete dva, tři i více. Tito autorizovaní partneři jsou pravidelně školeni společností Sanitec a splňují závazná odborná kritéria. Mají vystavené široké portfólio výrobků, ze kterého si může i náročnější zákazník vybrat vše na jednom místě a výrobky si „osahat“. Vyškolený personál mu na místě poskytne odborné poradenství a také připraví grafický návrh koupelny dle přání a dispozice. V neposlední řadě je u autorizovaného prodejce také zaručeno spolehlivé a rychlé dodání zboží.

„Právě díky našim autorizovaným partnerům KOLO a Keramag jsme vnímáni několik posledních let jako jedna z předních firem v oboru koupelen na českém trhu, který zásobujeme bezmála z 25 % právě našimi značkami. Je to zásluhou vyškoleného personálu, který je schopen našim zákazníkům poskytnout přidanou hodnotu odborným poradenstvím a servisem,“ říká Veronika Menšíková, marketingová a projektová manažerka společnosti Sanitec.

Autorizovaní partneři KOLO a Keramag jsou označeni jako prodejci těchto značek, a to pomocí různých polepů, světelných log, navigací ve městě, poutají na ně také billboardy a podobně. Jejich seznam dle jednotlivých krajů a měst je k dispozici na stránkách www.sanitec.cz v sekci KDE NAKOUPIT.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama