Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SCHELL podporuje generace reprezentující potenciál českého řemesla

24. listopadu byl již po třinácté vyhlášen vítěz soutěže žáků SOŠ a SOU v oboru instalatér. Vítězem se stali studenti České zemědělské akademie v Humpolci a společnost SCHELL byla součástí tohoto projektu.

Již od roku 1998 pořádá Cech instalatérů ČR soutěž žáků a budoucích instalatérů z vybraných odborných škol a odborných učilišť. Účelem soutěže je zvýšení atraktivity oboru a možnost seznámení studentů s reálným materiálem a realizací projektů. Letos se zúčastnilo celkem třicetšest škol. Do finále postoupilo celkem šest soutěžních týmů, které byly vybírány postupně na veletrzích souvisejících s instalatérským oborem. Vyvrcholení tohoto klání proběhlo jako již tradičně na pražském veletrhu Aqua-therm, kde byl vybrán celorepublikový vítěz.

Letošní ročník proběhl ve čtvrtek 24. listopadu 2011 v pozdních odpoledních hodinách. Vítězem se stalo družstvo z České zemědělské akademie v Humpolci. Nejen oni, ale všichni finalisté dostali spoustu věcných cen od sponzorů akce. Jedním ze sponzorů se stala také společnost SCHELL, výrobce armatur vysoké kvality, která je součástí vzdělávacího týmu mladé generace budoucích instalatérů. SCHELL se snaží dělat dlouhodobě oborovou osvětu na středních odborných školách a odborných učilištích.Stát se součástí tohoto projektu je považováno za jakési podpoření budování osvěty a seznamování s možnostmi sortimentu značky SCHELL na základě zkušeností. Filozofie německého výrobce armatur SCHELL je založená na tradici a věrnosti značce. Nejen proto začíná podpora od těch nejmladších v oboru.


Venkovní nezámrzný ventil SCHELL POLAR II (SCHELL), konstrukční délka 20 cm, požadovaná tloušťka stěny min. 200 mm, povrchová úprava mosaz, cena 2 095 Kč vč. DPH, SCHELL

Splachovací systém pro WC a pisoáry SCHELL COMPACT II. (SCHELL), na mechanické a elektronické splachování, zvukotěsný model s vnitřním uzavíráním, cena 1 097 Kč včetně DPH, SCHELL

SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama