Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

20% navíc k vaší slevě na trubky FV Plast FASER

V právě vrcholící instalatérské a topenářské sezoně nabízíme časově omezenou slevu 20% na kompozitní trubky FV Plast FASER v bílé barvě, d20 – d63. Žádejte u vašeho FV Plast obchodníka ve dnech 7.11.–31.12.2011.

Vážení kolegové,

v právě vrcholící instalatérské a topenářské sezoně si dovolujeme nabídnout dočasnou akční slevu 20% na kompletní sortiment kompozitních trubek FV Plast FASER v bílé barvě, tedy dimenzí d20 – d63.

Sleva platí pro nákupy u vašeho FV Plast obchodníka ve dnech 7. 11. 2011 – 31. 12. 2011.

Využijte této slevy pro účast v soutěži o praktické věcné ceny, o které se co nevidět dozvíte na stránkách www.fv-plast.cz více.

Proč používat právě trubky FV Plast FASER?
Vícevrstvé trubky FV Plast FASER se skládají ze tří vrstev. Vnější a vnitřní vrstva je z „klasického“ PPR, mezi ně je vložena kompozitní vrstva z polypropylenu a skelných vláken. Tato vrstva poskytuje trubce FV Plast FASER vysokou ohybovou tuhost a nízkou teplotní dilataci. Uvedené vlastnosti dovolují zejména snadnou realizaci stoupaček či zavěšených rozvodů TUV nebo topení.

Hlavními výhodami tedy jsou:
  • Snadná montáž - svařují se jako běžné PPR - před svařováním se neodstraňují vnější vrstvy
  • Zvýšený rozsah pracovních teplot – tvarová odolnost v rozmezí 0-90°C
  • Více než 50ti letá životnost při 10bar a 70°C
  • 3x nižší teplotní roztažnost (aFASER = 0,05) v porovnání s „klasickým“ PPR (appr = 0,15)

V případě jakýchkoli nejasností nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám pomůžeme informovat vaše zákazníky z řad investorů o výhodách, které jim spolu s trubkami FV Plast FASER přinášíte.


FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama