Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový showroom instalačních a potrubních systémů společnosti Geberit

Společnost Geberit, světový lídr ve vývoji a výrobě instalačních a potrubních systémů se sídlem centrály ve Švýcarsku, otevře v Balabence pro české klienty svůj nejnovější showroom o rozloze 470 m2.

Budova Balabenka pro nás byla ideální volbou. Místo mezi ulicemi Sokolovská a Českomoravská se stalo nákupní destinací bytového a kancelářského nábytku včetně sanitárního vybavení. Jsme velmi rádi, že můžeme našim klientům nabídnout příjemné a moderní prostředí uprostřed této prestižní lokality,“ říká Ing. Vladimír Sedlačko, ředitel a jednatel společnosti Geberit spol. s.r.o. Brno.

Nového nájemce do svých obchodních prostor v budově Balabenka vítá s velkým potěšením společnost Skanska.

Balabenka se nachází na rozhraní dynamicky se rozvíjejících částí města - Prahy 8 a 9. Vzhledem ke své strategické poloze a výborné dostupností je Balabenka ideálním místem pro obchodní aktivity jak nadnárodních, tak i místních společností. Administrativní budova nabízí zhruba 13 000 m2 moderních kancelářských a maloobchodních prostor spolu s podzemním parkovištěm s kapacitou 158 parkovacích míst.
Díky své unikátní konstrukci nabízí budova Balabenka flexibilní, moderní a světlé prostory. Komplex je zasazen do městského parku, který poskytuje přirozenou bariéru proti ruchu metropolitního života. V pěší vzdálenosti se nachází široké spektrum služeb a vybavení, včetně nákupního centra Harfa a O2 Arena.

Celá tisková zpráva Skanska Property Czech Republic


Nové prostory Geberitu jsou v nových komerčních prostorách v budově Balabenka. Foto Skanska

Geberit spol. s r.o. udává trend v oblasti sanitárního vybavení budov od roku 1874. Spektrum výrobků je rozděleno do dvou skupin – instalační systémy a potrubní systémy. Koncern Geberit má obchodní zastoupení ve více než 40 zemích světa. Prodejní aktivity se soustředí na hlavní evropské trhy a na trhy s velkým potenciálem růstu především ve střední a východní Evropě, Velké Británii, Severní Americe, Číně a jihovýchodní Asii. Společnost má 15 výrobních závodů v sedmi zemích. Hlavní výrobní závody jsou umístěny ve Švýcarsku, Německu a v Rakousku. V České republice byla založena pobočka v r. 1993.

Skanska Commercial Development Europe je jednou ze 14 obchodních jednotek ve skupině Skanska. Svou činnost zaměřuje především na stavební a developerské aktivity administrativních budov. Soustřeďuje se na development v hlavních metropolitních oblastech České republiky, Maďarska a Polska. Skanska Commercial Development Europe je rozdělena do tří lokálních společností: Skanska Property Czech Republic, Skanska Property Hungary a Skanska Property Poland.

Skanska Property Czech Republic, s.r.o. je na českém trhu aktivní od roku 1997 a v Praze realizovala řadu administrativních budov a obchodních prostor. Společnost aktuálně buduje na pražském Pankráci svůj kancelářský projekt City Green Court (www.skanska.cz/citygreencourt), který získal jako první kancelářský projekt v České republice a první kancelářský projekt společnosti Skanska v Evropě pre-certifikaci LEED Platinum, což je nejvyšší možná úroveň nejnovější verze systému LEED.

 
 
Reklama