Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Armatury v nepřetržitém režimu, důraz na plánování, výstavbu a provoz

SCHELL „Inside“ představuje komplexní sortiment pro veřejné, poloveřejné a komerční sanitární prostory a svým portfoliem oslovuje zejména odborníky z řad architektů, interiérových designérů a projektantů.

Komunikační kampaň SCHELL „Inside“ prezentuje portfolio výrobků společnosti SCHELL, pro které je charakteristický exkluzivní design, úsporná technologie a maximální důraz na hygienické požadavky. Tato propagační akce představuje komplexnost sortimentu pro veřejné, poloveřejné a komerční sanitární prostory s důrazem oslovit odborníky z řad architektů, interiérových designérů a projektantů.

Německý výrobce SCHELL má jako jeden z předních hráčů v oblasti sanitárních technologií zásadní vliv na veřejné, poloveřejné a komerční prostory. Díky dlouholeté výrobní praxi a přesné znalosti specializovaného trhu dokáže nabídnout armatury různých technických provedení jako například elektronická řešení pro úplné či částečné bezdotykové ovládání nebo možnosti termické dezinfekce pro snížení rizika infekce bakterií Legionely.

V případě armatur, které se používají v nepřetržitém režimu, je důležité již při plánování přemýšlet nad výstavbou, provozem a údržbou základního vybavení. Parametry výběru jsou odlišné od vybavení sociálního zařízení a koupelny do domácností a je nutné se seznámit se souborem pravidel, která se zabývají speciálními požadavky na instalaci, hygienu a funkčnost výrobku. Zásadním kritériem výběru produktů je ekonomické hledisko podpořené aspektem hospodaření s vodou v rámci šetrného přístupu k životnímu prostředí.

Základní koncept SCHELL „Inside“ tvoří nabídka senzorových i samouzavíracích umyvadlových armatur, elektronických i samouzavíracích sprchových armatur, splachovacích systémů pro WC a pisoáry (včetně senzorových), podomítkových montážních modulů i připojovacích a rohových ventilů v designovém provedení nebo s ovládáním zabezpečeným proti neoprávněnému odběru vody. Výrobky s označením SCHELL jsou vyrobeny z robustních materiálů a většina z nich je instalována tak, aby poskytovala ochranu před poškozením vandaly. Jde o variabilní přehled s cílem seznámit odbornou veřejnost s bohatým spektrem sortimentu SCHELL a s možností zajistit armatury pro nejrůznější typy objektů od jednoho výrobce.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama