Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plánování koupelny v reálu

Unikátní koupelnové studio Richter+Frenzel umožňuje realistické plánování koupelny v měřítku 1:1.

Zvolíte si vhodnou sanitární keramiku, prohlédnete si koupelnový nábytek, vyberete si vhodné doplňky a objevíte aktuální vzory a barvy obkladů a dlažeb. Naši pracovníci vám odborně poradí a navrhnou řešení nejlépe vyhovující vašim představám. V novém prodejním centru nabízí společnost Richter + Frenzel jako první v České republice jedinečný systém ”REALITY” umožňující zákazníkům postavit reálný model jejich koupelny ve skutečné velikosti na ploše našeho koupelnového studia během velmi krátkého času.

O koupelnovém studiu řekla vedoucí marketingu Ing.Michaela Filípková, LL.M., MSc.: "na české poměry je skutečně výjimečné. Nabízíme v něm ojedinělou možnost sestavit si model koupelny, která přímo odpovídá požadavkům zákazníka a to prostřednictvím tzv. Reality koutu a vanového a sprchového testeru. Vše probíhá tak, že s pomocí našeho specialisty a posuvných stěn si v našem Reality koutu sestavíte prostor vaší koupelny přesně v měřítku 1:1. Poté si vyberete nábytek a sanitární moduly, které jsou osazeny na požadovná místa. Okamžitě tak zjistíte, jak se vám bude v nově zařízeném protoru pohybovat a zdal vše vyhovuje vašim požadavkům. Moduly lze v místnosti libovolně přemísťovat až do doby, kdy budete s řešením spokojeni."


V koupelnovém centru Richter+Frenzel si vyzkoušíte velikost vany i sprchového koutu

Koupelnové centrum samozřejmě nabízí i koupelnové vybavení v několika desítkách vzorových kójí a to nejen v prodejním a logistickém centru Praze 9, kde je nejmodernější a největší koupelnové centrum naleznete. Na ploše přesahující 1400m2 si můžete prohlédnout solitérní prvky i celé koupelny. Připraveny jsou pro vás jak luxusní designové kolekce světoznámých autorů, tak i výrobky komfortní a standardní kategorie.


Realita na zkoušku v koupelnovém centru Richter+Frenzel


Koupelnové studio, U Technoplynu 1572/1, 198 00 Praha 9


Richter + Frenzel s.r.o.
logo Richter + Frenzel s.r.o.

Společnost Richter + Frenzel s.r.o. je předním velkoobchodním i maloobchodním prodejcem zařízení a výrobků pro realizaci projektů v oblasti topení, instalací, sanity, inženýrských sítí a obnovitelných zdrojů energie.

 
 
Reklama