Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní a designově dokonalé keramické obklady a dlažby

Nově otevřený showroom Mondo Ceramica vás esteticky zasáhne se sortimentem značkové keramiky v nejširší paletě vzorů a barev, doplněné zařizovacími předměty a dekorativními doplňky.

Ve čtvrtek 23. 6. 2011 byl v Čestlicích slavnostně otevřen showroom Mondo Ceramica. Iniciátorem se stala společnost AZ FLEX, díky které vznikla platforma postavená na nabídce kvalitních a designově dokonalých keramických obkladů a dlažeb z dílny vybraných italských výrobců. Divize Mondo Ceramica se sortimentem značkové keramiky v nejširší paletě vzorů a barev je navíc doplněná zařizovacími předměty a dekorativními doplňky vhodnými do koupelny. Mondo Ceramica nabízí dotek Itálie na každém kroku.

Počínaje 23. červnem byl oficiálně otevřen showroom Mondo Ceramica nacházející se v interiérovém centru SHOP PARK v Čestlicích u Prahy. Mondo Ceramica je především velkolepý projekt zastřešující více než dvacet exkluzivních výrobců z řad sortimentu obkladů a dlažeb, zařizovacích předmětů do koupelny a dalších dekorativních doplňků. Luxusní a množstevně obsáhlý sortiment si může každý zákazník prohlédnout v dvoupatrových prostorách čítajících přes 340 m2. Interiéry showroomu vznikaly pod záštitou významného českého architekta Mojmíra Ranného a RAP Partners.

Mondo Ceramica představuje sortiment produktů například od výrobců Aleluia Cerâmicas, Brix Design, Casa dolce casa, Home Dome, La Fabbrica, Tagina, Duravit, Duscholux, Grohe, Hansgrohe, NMC, Orac Decor a dalších.

Důležitou informací, která mění pohled na nově vzniklou značku Mondo Ceramica, je skutečnost, že tradice a zkušenosti se sortimentem keramiky jsou základními důvody vzniku divize Mondo Ceramica. Ta se zrodila pod záštitou aktivit společnosti AZ FLEX, která si buduje obchodní renomé již od roku 1993. Díky úspěšnému obchodu v prvních letech rozvoje společnosti AZ FLEX byl v roce 2001 rozšířen základní sortiment o keramiku. Dlouholetá zkušenost s výrobky z italských dílen a spokojenost klientů byly stěžejním impulsem pro vznik divize Mondo Ceramica. Myšlenka spojující AZ FLEX a Mondo Ceramicu zní – budovat dobré jméno na základě vysoce profesionálního přístupu, komplexnosti servisu a poradenství.

Více na www.mondoceramica.cz
Adresa showroomu:
Showroom Mondo Ceramica, SHOP PARK Čestlice, Průhonická 119, 251 01 Čestlice


AZ FLEX, a.s.
logo AZ FLEX, a.s.

Společnost AZ FLEX - odborný velkoobchod, specializovaný na poradenství a prodej v oblastech: technické izolace, stavební izolace a suchá výstavba. Izolační materiály pro TZB, potrubní rozvody topení, chlazení, sanitu a vzduchotechniku, protipožární ...

 
 
Reklama