Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odvodňovací žlab CAR žlab - ideální pro pojezd osobními vozy

Společnost GLYNWED představuje odvodňovací žlab CAR žlab, který je určený pro odvodnění ploch pojížděných osobními vozy. Ve třídě zatížení B 125 patří k cenově nejdostupnějším výrobkům.

Celkem běžně můžeme vidět odvodňovací žlab se zprohýbaným lehkým pozinkovaným roštem, který navíc mnohdy nebezpečně "vyskočí". Je to způsobeno někdy snahou ušetřit, jindy neznalostí. Často se setkáváme s domněnkou, že odvodňovací žlaby třídy zátěže A 15 jsou určeny pro pojezd osobními vozy. To je však omyl, do této třídy patří plochy využívané chodci a cyklisty. Pro plochy pojížděné osobními automobily jsou určeny žlaby zátěžové třídy B 125, které zajistí trvale funkční odvodnění. CAR žlab od společnosti GLYNWED je vybaven masívním pozinkovaným pororoštem, který bez problémů odolá i zátěži větších vozů, např. off-road. Ve své třídě patří k cenově nejdostupnějším výrobkům na trhu, CAR žlab včetně roštu stojí 985,- Kč/m bez DPH.

Podrobnosti se dozvíte v katalogu GLYNWELD.
Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama