Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ponorné čerpadlo Ama-Drainer B 80/100 pro odvodnění

Plně zaplavitelné, vertikální, monoblokové jednostupňové ponorné čerpadlo, IP 68, s nebo bez hlídání hladiny, pro maximální ponoření 10 m, typ vhodný pro vodu s obsahem písku. Použití:

automatické vyčerpání jímek, jam, dvorů a sklepů, kde hrozí nebezpečí zatopení, snížení hladiny povrchové vody, odvodnění podchodů, odběr vody z toků a nádrží.
Hmax 26,00 m
Qmax 130 m³/h
Ama-Drainer B 80/100

Ama-Drainer® N – Zaplavitelná ponorná čerpadla
Oblasti použití:
  • Odvodňování jímek, šachet, dvorů a sklepů, ohrožených zatopením
  • Odběr vody z řek a nádrží
  • Odvodňování podjezdů a podchodů
  • Snižování hladiny povrchových vod
  • Drenáž

Absolutní těsnost umožňuje magnetický plovákový spínač s nastavitelnými úrovní spínání a ochraně proti přetočení. Jednoduché přizpůsobení na externí řízení pomocí zablokování plováku aretačním kotoučem.

Snadná výměna díky kabelu se zástrčkou Zamezení zpětného toku z výtlačného potrubí zajištěno integrovanou zpětnou klapkou

Malé nároky na místo např. v úzkých šachtách s vertikálním výtlačným hrdlem Ochrana proti přetížení díky zabudované ochraně motoru

Vysoká provozní bezpečnost motoru díky trojnásobnému utěsnění hřídele s mazáním hradicí kapalinou. Dodatečné mazání těsnicích ploch při chodu nasucho.

Trvanlivost zaručuje jakostní těleso z umělé hmoty, které snižuje hmotnost a zajišťuje odolnost proti korozi. Tlumí hluk a je odolné proti abrazi a nárazům.

Hospodárný provoz pro velké čerpací výkony při vysoké účinnosti díky optimalizovaným hydraulikám a motorům.

Ochrana proti přehřátí díky chlazení dvojitým pláštěm. To umožňuje provoz i vynořeným motorem.


 
 
Reklama