Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přestavba olejové nádrže (typ II + III) k využití dešťové vody pro závlahu zahrady

Pro zajištění jednoduché instalace komponent pro dešťovou vodu AFRISO vyrábí speciální jednotlivé prvky. Podle stavebního provedení a prostorových podmínek v přístupové šachtě se doporučuje buď montáž patronového filtru, nebo filtru dešťového svodu.

Přestavba olejové nádrže snadno a rychle. Základním prvkem je pro tento účel zkonstruované víko nádrže s dvěma otvory pro jednoduché a čisté připojení trubek. Ty jsou pouze vedeny z dešťového svodu do nádrže, ke které jsou připojeny v závislosti na použitém filtru.

Podle stavebního provedení a pro - storových podmínek v přístupové šachtě se doporučuje buď montáž patronového filtru, nebo filtru dešťového svodu. Připojení filtračních prvků je realizováno rychlospojkami.

Při zavedení trubek do kanalizace je nutné dbát na to, aby byl na výtoku vytvořen z kolen sifon. Pro odběr dešťové vody se hodí zejména čerpadlo X-AJE 80 s integrovaným tlakovým spínačem.




AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama