Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchová vanička Superplan Plus značky Kaldewei odpovídá trendu koupelny bez výškových rozdílů

Model Superplan Plus značky Kaldewei - extrémně plochá sprchová vanička ve 12 rozměrech, velmi vhodná pro instalaci v úrovni podlahy s velkým odtokovým výkonem a minimální výšce instalace 109 mm.

MODEL SUPERPLAN PLUS ZNAČKY KALDEWEI

  • elegantní inovační ztvárnění osvědčeného mistrovského kousku.
  • novinka Kaldewei, která byla představena na veletrhu ISH ve Frankfurtu 2011
  • moderní sprcha sdružuje jasnost a solidaritu s estetikou a citem pro styl.

Koupelna stále významněji slouží k vyjádření nové estetiky. Přitom se projevuje součastný trend směřující ke sprchám v úrovni podlahy, které často stojí volně v prostoru a sjednocují tak mimořádnou pohybovou volnost a maximum prostorové transparentnosti a jasnosti. Kaldewei svým produktovým portfoliem nabízí celou řadu mimořádně plochých sprch, které zachytily tento trend a jsou designéry a architekty po celém světě považovány za mistrovská díla.
Přední evropský výrobce koupelových van a sprchových vaniček má ve svém portfoliu vynikající model, osvědčenou sprchu v úrovni podlahy Superplan, která v odvětví platí za absolutní vzor. Tato modelová řada byla nyní rozšířena o výjimečnou variantu: novou sprchu Superplan Plus. Okouzluje elegantním tvarem a charakteristickými prvky designu: kruhový kryt odtoku ze smaltované oceli, který se neviditelně a zcela bez hran stylově začleňuje do celkového obrazu sprchy.

Dokonalé systémové řešení jako indikátor v oblasti techniky a designu.
Pokud jde o zevnějšek, nová sprcha z avantgardního úseku společnosti Kaldewei vychází ze své jmenovkyně Superplan. Odtok s kruhovým smaltovaným krytem v barvě vaničky ji však propůjčuje zcela osobitý design. Je tak působivě vyjádřen mimořádně ušlechtilý a kvalitní vzhled sprchy. Kryt odtoku se harmonicky a zcela přiléhavě k povrchu vaničky začleňuje do celkového estetického ztvárnění modelu Superplan Plus z kvalitní 3,5mm smaltované oceli Kaldewei. Optimálně pohodlný přístup i maximální stabilita jsou neustále zaručeny. Celková volba materiálu sprchy a krytu odtoku tvoří přesvědčivý homogenní celek, který odráží moderní smysl pro stylovost a působivě dotváří elegantní tvar sprchové vaničky, model Superplan Plus se tak stává charakteristických objektem nové estetiky pro moderní ztvárnění koupelny.


Superplan Plus značky Kaldewei

Pro splnění vysokých požadavků v souvislosti s touto kombinací sprchy v úrovni podlahy a odtokem nabízí Kaldewei odtokovou soupravu KA 125. Kromě smalto-vaného krytu odtoku přesvědčuje také velkým odtokovým výkonem při minimální výšce instalace, která činí pouhých 109 milimetrů. Spojením modelu Superplan Plus s touto zarovnanou odtokovou soupravou vzniká inovační a dokonale sladěné systémové řešení, které nasazuje vysokou laťku v oblasti technologie a designu a zaručuje mimořádně pohodlné potěšení ze sprchování.

Stylově neskromný hit pro koupelnu přesvědčuje funkčními detaily.

Superplan Plus je dostupná v celkem dvanácti velikostech od 90 x 90 přes 70 x 120 až po 120 x 120 centimetrů. Díky tomu se optimálně integruje do nejrůznějších prostorových konceptů. Podobně jako model Superplan je i Superplan Plus extrémně plochý a je velmi vhodný pro instalaci v úrovni podlahy. Na nejplošší straně je ponechán zcela v úrovni podlahy, čímž nabízí plynulý přechod z úrovně sprchy na obkládací dlaždice a nekompromisně odpovídá stávajícímu převládajícímu trendu ztvárnění koupelny bez výškových rozdílů. Pohodlný vstup je neustále zaručen a vstupní bariéry jsou efektivně potlačeny. Není důležité, zda sprchu používá jednotlivec, rodina s dětmi nebo osoba v nejlepších letech, Superplan Plus díky harmonickému spojení s okolním prostorem splňuje nejvyšší nároky na komfort a design.
Volitelné doplňkové vybavení jako povrchová úprava Perl-Effekt se snadnou údržbou nebo jedinečné protiskluzové smaltování Kaldewei poskytují další možnosti zdokonalení. Nejen díky těmto atraktivním doplňkům se sprchy v úrovni podlahy z odolné 3,5mm smaltované oceli Kaldewei v porovnání s obloženými sprchami osvědčují jako atraktivní řešení s velmi dlouhou životností.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama