Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Český instalatér plnotextově na TZB-info

Spolupráce TZB-info a časopisu Český instalatér se počítá na roky. Nově si můžete na stránkách TZB-info v sekci Časopisy prohlédnout časopis Český instalatér v plnotextové verzi, kromě nejnovějších dvou čísel.

Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info:

"V redakční radě Českého instalatéra jsem byla členkou ještě z doby svého působení na Stavební fakultě ČVUT a dávno před svým příchodem do redakce TZB-info. Vzhledem ke své profesi projektanta vodaře mi zaměření časopisu na instalace bylo blízké a členem redakce jsem ráda zůstala i v době svého působení v redakci TZB-info. Dobrá spolupráce byla tehdy výjimečným úkazem, jelikož se často mluvilo o nesmiřitelné konkurenci tištěných a internetových médií. Ale jako všude, dobré mezilidské vztahy hrají tu největší roli. Vybrané články z časopisu se objevovaly na TZB-info s pravidelností, stejně jako upoutávky z TZB-info na stránkách časopisu. Za 13 let spolupráce mohli čtenáři sdílet desítky textů.
Čas potvrdil, že časopis i internet mohou spolupracovat a ještě se šikovně doplňovat ku prospěchu oboru. Spolupracovat s RNDr. Helenou Havelkovou je skutečně radost. Má profesionální a zároveň lidský přístup, vždy se našlo řešení. A co je pro mne dodnes záhadou: Nikdy si ji nepamatuji ve stresu nebo s blbou náladou, prostě dáma. Každé setkání bylo milé a máme i řadu veselých historek. Paní doktorka Havelková v letošním roce předala žezlo vedení časopisu, možná i proto a touto cestou: Paní doktorko, děkuji Vám.
Potěšilo mne, když i s novou šéfredaktorkou Ing. Danou Leissovou jsme našli společnou řeč. A dokonce jsme spolupráci posunuly k nové metě, kterou je umístění plnotextových verzí časopisu na portál TZB-info. Uživatelům se tak zpřístupňuje řada informací z technické základny, kterým se časopis věnuje."


Český instalatér 3/2013

RNDr. Helena Havelková šéfredaktorka časopisu Český instalatér do č. 3/2013:
"Vedla jsem časopis od samého začátku až do letošního roku. I při odchodu do důchodu nadále s časopisem Český instalatér spolupracuji. Jsem ráda, že jsme našli mou nástupkyni, která zodpovědně převzala chod časopisu."

Ing. Dana Leissová, šéfredaktorka časopisu Český instalatér:
"Po vystudování vysoké školy jsem dostala nabídku na práci redaktorky v časopise Český instalatér. Jsem velice vděčná za tuto příležitost. Časem mne paní RNDr. Helena Havelková začala připravovat na roli šéfredaktorky tím, že mi předala všechny zkušenosti a rady, které za svou dobu působení v časopise nasbírala. Doufám, že navážu na úspěchy paní Heleny, se kterou se mi i nadále velice dobře spolupracuje.
Tímto děkuji i Ing. Dagmar Kopačkové, Ph.D., za uveřejnění časopisu na portálu TZB-info. Věřím, že naše spolupráce bude pokračovat."

Časopis Český instalatér se věnuje převážně sanitární technice, vytápění a regulaci, rozvodu plynu a instalaci plynových spotřebičů, kanalizaci. V časopise najdete mnoho zajímavých článků a rad.
Vychází jako dvouměsíčník již dvacátým třetím rokem.

Pro více informací o časopisu či předplatném neváhejte kontaktovat redakci na predplatne@cntl.cz.

 
 
Reklama