Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projekt ROCA SHOP získal ocenění PRODEJNÍ CENTRUM 2010

Projekt ROCA SHOP získal ocenění PRODEJNÍ CENTRUM 2010.

Už více než rok významně oslovuje zájemce o koupelnové vybavení v České republice síť reprezentativních prodejen Roca shop. Projekt získal i ocenění odborníků, prestižní cenu Prodejní centrum roku 2010 ve dvanáctém ročníku Ocenění roku vyhlašovaném časopisem DOMO a dalšími tituly vydavatelství Atemi. Soutěží se ve čtyřech kategoriích: Realizace roku, Prodejní centrum roku, Realizační firma roku a Produkty & technologie roku. Cenu převzal marketingový a produktový ředitel Laufen CZ David Penc spolu s manažerkou komunikace a marketingových projektů Ingrid Hejkalovou na slavnostním vyhlášení 7. října 2010 v Hergetově Cihelně v Praze 1 na Malé Straně.

„Jsme rádi, že projekt vzorových prodejen ROCA shop španělské společnosti Roca, který zaznamenal světový úspěch, oslovil rovněž českou veřejnost. Vznikl v celosvětovém Designovém centru Roca v Barceloně, v České republice dovedla projekt Roca shopů až k tomuto významnému ocenění polečnost Laufen CZ společně s architektem Michalem Janků a v těsné spolupráci s majiteli vybraných prodejen,“ řekl po vyhlášení marketingový ředitel David Penc.

ROCA exclusive shopy se vyznačují excelentním jednotným designem interiéru, největším výběrem z vystaveného zboží, příjemným prostředím. V Praze patří do sítě Roca shop prodejna Koupelny pro Prahu v ulici Karla Engliše na Smíchově, v Čestlicích u Prahy to je Ceramica Design v Hanák Foru, v Hradci Králové Koupelny Triker, v Olomouci ATG a Maro v Pardubicích. Každé studio je specifické svým stylem, ale výrazně se hlásí ke světové jedničce v oblasti koupelnového vybavení.


 
 
Reklama