Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei - zelený životní styl v koupelně

"Green Design" se nazývá nový trend, který bere při každém rozhodování o koupi na zřetel globální následky individuálního životního stylu.

Zelený životní styl postupně proniká do veškerých životních oblastí a našel zejména v koupelně rozhodující krystalizační bod - na místě, na kterém se sjednocuje chráněná intimita s čistotou a uvolněním. Kdo stejnou měrou vsazuje na krásu a dlouhou životnost, komfort a nezávadnost pro životní prostředí, pro toho je rozhodnutí pro Green Design v každém případě správné. Protože zatížení životního prostředí při výrobě, přepravě, údržbě a likvidaci je zde redukováno na minimum.

Recept na úspěch trendu zelený životní styl je prostý: Nikoliv od něčeho upustit, ale mít lepší nápady.

Kaldewei kráčí již po 90 let důsledně cestou ekologické udržitelnosti. Výrobky Kaldewei, této evropské jedničky na trhu v oblasti koupelových van ze smaltované oceli jsou vyráběny výlučně z přírodních surovin, které je možno na konci jejich životního cyklu ze sta procent recyklovat. Kromě toho splňují vany v období mezi jejich výrobou a jejich likvidací po velmi dlouhou dobu ty maximální požadavky na vzhled a funkci.

Ohledně čištění bodují tyto koupelové, sprchové a vířivé vany navíc perličkovým efektem, což je vpálené zušlechtění povrchu, jehož zásluhou natrvalo odperlí z vany voda, částečky nečistot a vodního kamene. Agresivní a pro životní prostředí škodlivé čistící prostředky jsou přebytečné. K obnovení původního lesku postačí vlhký hadřík. Tak spojuje “zelená koupelna” člověka s jeho životním prostředím, staví mosty mezi generacemi a jednoduše přináší potěšení z očekávání kvalitní budoucnosti.

Ve světě krásných věcí zaujalo mezitím již téma „trvale udržitelný konzum“ své pevné místo. Propagátoři nových směrů, jako jsou architekti a návrháři, posunují aspekty dlouhé životnosti, šetření zdrojů a zdraví stále více do středu pozornosti.


Kaldewei - zelený životní styl
Více k Go green – ekologická udržitelnost je více než jen trend TZ_Kaldewei_Green_20.9.10.docx

Další informace a obrazový materiál najdete ve virtuální tiskové kanceláři firmy Kaldewei: www.kaldewei.com.
Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama