Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Superplochá sprcha Kaldewei Conoflat

Superplochá sprcha Kaldewei Conoflat na úrovni podlahy nově definuje neomezený a komfortní požitek při sprchování, integruje se absolutně na úrovni podlahy a nabízí se v 17 rozměrech, bílé, černé a v aktuálních trendových barvách.

Nová sprchová vana Kaldewei Conoflat sjednocuje dobovou estetiku, ergonomii a bezpečnost v jednom výrobku vysoké úrovně.

Zásluhou montáže na úrovni podlahy do ní lze nejen snadno vstoupit bez jakéhokoliv klopýtnutí; protiskluzový smalt Antislip speciálně přizpůsobený designu sprchy Conoflat nabízí na přání maximální míru bezpečnosti a komfortu.
Volitelně je Conoflat navíc k dostání i s perličkovým efektem – zušlechtěním povrchu nenáročným na údržbu. Voda a částečky nečistot a vodního kamene zcela snadno odperlí z povrchu vany. Tím dochází k ještě dalšímu zlepšení již stejně vynikajících hygienických vlastností sprch na úrovni podlahy z ušlechtilé smaltované oceli Kaldewei s dlouhou životností ve srovnání s vydlážděnými sprchovými prostory: bezpečnost, dlouhá životnost a nenáročná údržba hovoří samy za sebe.


Sprchová vana Kaldewei Conoflat

Více podrobností: Kaldewei_Conoflat.doc
 
 
Reklama