Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei - sprchy XXL na úrovni podlahy

Sprchy Kaldewei na úrovni podlahy o velikosti XXL od 130x90 až do 180x100 cm. Vhodné pro velké i malé koupelny. Bezbariérová montáž zaručuje snadný, bezpečný vstup a výstup. Snadná údržba, možnost protiskluzné úpravy.

Sprchy na úrovni podlahy s inovativními montážními systémy, velkou barevnou rozmanitostí a dodatkovým vybavením orientujícím se na uživatele, a rovněž i zásluhou zušlechtění povrchu Perl-Effekt s nepatrnými nároky na péči nebo protiskluzového smaltu Antislip, jsou řešením s delší životností a větší atraktivitou ve srovnání s vydlážděnými sprchovými prostorami.


Kaldewei - sprchy XXl v podlaze

Sprchy Kaldewei ve velikostech XXL jsou vhodné nejen pro mimořádně komfortní plochy koupelen. Harmonickým spojením s okolním prostorem se zasluhují i o to, že i malé koupelny se nám zdají být větší, a plynulým přechodem z vydlážděné podlahy do plochy sprchy působí velmi elegantně.
Bezbariérová montáž zaručuje nejen velmi snadný, bezpečný vstup a výstup, ale zajišťuje i to, že je možno na plochu sprchy - pokud je to potřebné – pohodlně zajet i s invalidním vozíkem.

Sprchy na úrovni podlahy ze smaltované oceli Kaldewei vyjazují nižší zatížení povrchu choroboplodnými zárodky a vyžadují značně nižší náročnost při čištění. ( Na rozsdíl od zcela vydlážděných sprchových prostor, kde je úplné odstranění vodního kamene, částeček mýdla a nečistot problematické, což může vést k uchycování choroboplodných zárodků a k souvisejícímu zbarvení spár.

Více informací: 6 - Superplan XXL_II - cz.doc
 
 
Reklama