Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Roca Inspira - nová kolekce sanity

Roca Inspira je novou kolekcí, která nabízí sanitu hned ve třech provedení: Round, Soft a Square. Každá z variant navíc dává prostor pro kombinaci s různým nábytkem i doplňky.

Rozličné tvary, typologie a funkce nabízí snadný a inovativní přístup k plánování koupelen. Koupelnu si tak můžete konfigurovat podle vlastních estetických i funkčních preferencí v rámci jediné kolekce.

Vyberte si ten, který vám nejlépe vyhovuje, anebo je mezi sebou nakombinujte a vytvořte tak elegantní, moderní a funkční styl. Nábytek Inspira obohacuje celou kolekci.

Skříň je vybavena vnitřními zásuvkami, je k dispozici ve třech velikostech (600, 800 a 1000 mm) a je dostupná ve třech odstínech.

Sanita Round
Sanita Round

Sanita Round - krásná, ženská a přátelská. Její elegantní a jemné rysy vás přesvědčí o tom, jak přirozená geometrie dokáže být.
Sanita Soft
Sanita Soft - vyrovnaná, atraktivní a pohodlná. Její okouzlující tvar oživí každý koupelnový prostor.
Sanita Square
Sanita Square - minimalistická, mužná a přesná. Její uhlazený tvar dokonale zapadne do vašich představ.

Umyvadla z kolekce Roca Inspira byla vyvinuta tak, aby dokonale zapadla do konceptu nábytkové řady. Všechny typy umyvadel a umyvadlových mís jsou vyrobeny z materiálu FINECERAMIC®, který je lehký a zároveň velmi silný a pružný. Dává tak prostor pro experimentování s tvary.

Roca Inspira
Roca Inspira

Roca Inspira
Roca Inspira
Roca Inspira

Roca Inspira