Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní i krásné umyvadlové baterie

baterie Neo
baterie Neo

Design v koupelně nekončí u vany, umyvadla či sprchového koutu. Estetické vyznění vaší koupelny pomáhají vytvářet i zdánlivě nenápadné detaily jako jsou vodovodní baterie. Ty by měly plynule navazovat na celkový styl vaší koupelny.

Moderní koupelna by měla být příjemná a působit jednotným dojmem. Doporučujeme proto vybírat umyvadlovou baterii vždy od stejného výrobce, a ještě lépe ze stejné série jako máte sprchovou a vanovou baterii.

Díky koupelnovým konceptům RAVAK však můžete jít ještě dál! Společnost RAVAK nabízí ucelené koupelnové sestavy, díky kterým můžete koupelnu sladit posledních detailů – od sanitárního zařízení, přes vodovodní baterie a vanové zástěny až po koupelnové doplňky. To vše je totiž v rámci těchto koupelnových konceptů sladěno jednotným designem.

Mezi umyvadlovými bateriemi se dnes nejvíce prodávají jednoznačně pákové baterie, které umožnují jednoduché nastavení poměru teplé a studené vody pohybem jedné ruky. Záruční lhůta se obvykle pohybuje od 5 do 7 let.

Klasický design v sortimentu RAVAK zastupuje stojánková umyvadlová baterie Suzan, která působí velmi přirozeně v každé koupelně. Výrazným doplňkem v koupelně bude stojánková umyvadlová baterie Neo, která zaujme svou masivní krásou. Čistý a minimalistický design vnese do vaší koupelny umyvadlová baterie z koupelnové konceptu Chrome, který je nejširším designovým konceptem na českém trhu. Umyvadlová baterie Rosa oproti tomu zaujme svými oblými tvary a harmonickými proporcemi, které působí jemně a elegantně. Souhru designu a praktické funkce ztělesňuje nakloněná stojánková baterie 10° ze stejnojmenného konceptu, který získal několik prestižních ocenění.

Vodovodní baterie RAVAK jsou vyrobeny z kvalitní mosazi. Vysoká kvalita materiálu a provedení výrobci umožnuje nabídnout pětiletou záruku na všechny baterie v sortimentu (s výjimkou baterie Suzan).


baterie Chrome
baterie Chrome
baterie Rosa
baterie Rosa

 
 
Reklama