Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SanSwiss: Klient od vás očekává optimální řešení své koupelny

Ať už jste montážním technikem, pracovníkem stavební či montážní firmy, téměř vždy se při první návštěvě u zákazníka setkáváte s otázkou „Jak nejlépe vyřešit rekonstrukci koupelny a jakou sanitární technikou ji vybavit?“ Každá rodina o tom sice prvotní představu má, ale vy jste těmi, kteří by měli podle velikosti prostoru i technických podmínek doporučit umístění vany či sprchového koutu, nebo nabídnout vybavení obojím, tedy vanou i koutem. Klient na váš zasvěcený názor většinou skutečně čeká a vy mu musíte nabídnout optimální řešení jeho koupelny.

Karel Neckař, obchodní oddělení, SanSwiss s. r. o.
Karel Neckař
obchodní oddělení, SanSwiss s. r. o.

Dobře víte, že při rozhodování o vhodném uspořádání každé koupelny je nutné zvážit nejen výběr obkladů a dlažby, sanitárního vybavení a doplňků, ale také optimální umístění vany či sprchového koutu. Koupelna totiž dnes již neslouží pouze pro základní očistu těla, ale stává se i důležitým místem relaxace.

Pokud si váš klient zvolí vanu, můžete mu nabídnout jedno vylepšení. Díky vhodně zvolené vanové zástěně totiž lze z vany udělat zároveň i sprchový kout. Zástěny SanSwiss přitom uzavírají vanu úplně, anebo jen zčásti. V naší nabídce jsou vanové zástěny rámové i bezrámové, navíc s možností volby nejvhodnějšího způsobu zavírání dveří.

Když chce budoucí uživatel k vaně nebo místo vany sprchový kout, měl by si i s vaší pomocí rozmyslet, zda sprchovou zástěnu postaví na dlažbu nebo na vaničku. SanSwiss vyrábí moderní sprchové vaničky z litého mramoru. U sprchové zástěny je možnost volby buď rámové, nebo bezrámové varianty. Kromě toho je na výběr i způsob zavírání dveří. Do velikých prostor se potom určitě hodí moderní, velmi prostorné a pohodlné pevné Walk-in zástěny.

Zákazník by od vás měl dostat informaci, že naše sprchové kouty se vyznačují velkou rozmanitostí rozměrů, technických řešení i použitého materiálu. Výrobky SanSwiss jsou elegantně řešené a vhodné pro každou koupelnu. U tohoto sortimentu navíc čím dál více platí, že ten, kdo si chce při sprchování užít pohodu, měl by vsadit na osvědčenou kvalitu. Dodávám, že naše sprchové kouty si může kdokoliv předem prohlédnout u všech dobrých prodejců. Ti rovněž poskytnou veškeré informace o možnosti atypických provedení, kterými je značka SanSwiss proslulá.

Když se klient rozhodne svou koupelnu vybavit naší sanitární technikou (vanová zástěna, sprchový kout, sprchová vanička atd.), bude mít trochu těžké rozhodování. Mezi přednosti výrobků SanSwiss totiž patří velmi široká nabídka typových řad i variabilita provedení. Zároveň ale také technická propracovanost a důraz na kvalitní řešení detailů, což ve výsledku spolu s vysokou funkčností přináší i velice nízký počet reklamací. Konečné rozhodnutí je, samozřejmě, jen a jen na zákazníkovi, ale i na vašem aktivním a zasvěceném přístupu k jeho potřebám a přáním.

Na závěr si dovolím jeden konkrétní typ, třeba vaše budoucí klienty zaujme. Nedávno jsme na trh uvedli kompletní sprchové kabiny MODUL 1400. Je to další úspěšná typová řada firmy SanSwiss, jejíž základem jsou osvědčené sprchové zástěny řady TOP-Line. Ty jsou doplněny dvěma bočními stěnami, jednou hladkou a druhou s otvory pro armaturu. Obě jsou vyrobeny z lakovaného šestimilimetrového bezpečnostního skla, opatřeného (tak jak ostatně u všech našich výrobků) speciální antiplakovou úpravou Aquaperle.

Ke kompletním sprchovým kabinám MODUL 1400 nabízíme dva termostatické systémy sestávající vždy z baterie a ruční sprchy. Dražší model je navíc vybaven hlavovou sprchou. Celý set doplňuje samonosná vanička z akrylátu, vyztužená kovovou konstrukcí a skleněnými vlákny. K dispozici jsou tři půdorysná řešení – čtvrtkruh, čtverec a obdélník.

MODUL 1400 je kompletní sprchová kabina, doplněná dveřmi ze série TOP-Line. Tato nová typová řada firmy SanSwiss nabízí nespočet různých provedení, velké šířky, různé varianty skel či aluchromový rám. Rozsáhlá nabídka typů dveří umožňuje konfiguraci kabiny podle představ uživatele. K dispozici jsou tři půdorysná řešení: čtvrtkruh 900 mm, rádius 550, dále čtverec 800×800 a 900×900 mm. Z obdélníkových rozměrů potom SanSwiss nabízí 800×1000 a 800×1200 mm. www.sanswiss.czMODUL 1400 je kompletní sprchová kabina, doplněná dveřmi ze série TOP-Line. Tato nová typová řada firmy SanSwiss nabízí nespočet různých provedení, velké šířky, různé varianty skel či aluchromový rám. Rozsáhlá nabídka typů dveří umožňuje konfiguraci kabiny podle představ uživatele. K dispozici jsou tři půdorysná řešení: čtvrtkruh 900 mm, rádius 550, dále čtverec 800×800 a 900×900 mm. Z obdélníkových rozměrů potom SanSwiss nabízí 800×1000 a 800×1200 mm. www.sanswiss.czMODUL 1400 je kompletní sprchová kabina, doplněná dveřmi ze série TOP-Line. Tato nová typová řada firmy SanSwiss nabízí nespočet různých provedení, velké šířky, různé varianty skel či aluchromový rám. Rozsáhlá nabídka typů dveří umožňuje konfiguraci kabiny podle představ uživatele. K dispozici jsou tři půdorysná řešení: čtvrtkruh 900 mm, rádius 550, dále čtverec 800×800 a 900×900 mm. Z obdélníkových rozměrů potom SanSwiss nabízí 800×1000 a 800×1200 mm. www.sanswiss.czMODUL 1400 je kompletní sprchová kabina, doplněná dveřmi ze série TOP-Line. Tato nová typová řada firmy SanSwiss nabízí nespočet různých provedení, velké šířky, různé varianty skel či aluchromový rám. Rozsáhlá nabídka typů dveří umožňuje konfiguraci kabiny podle představ uživatele. K dispozici jsou tři půdorysná řešení: čtvrtkruh 900 mm, rádius 550, dále čtverec 800×800 a 900×900 mm. Z obdélníkových rozměrů potom SanSwiss nabízí 800×1000 a 800×1200 mm. www.sanswiss.cz

SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...