Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SanSwiss pro RADOST ZE SPRCHOVÁNÍ

Výběr sprchového koutu SanSwiss bude vždy dobrou volbou. Za více než 35 let výroby se osvědčila jejich kvalita. Díky svému rozsáhlému know-how, stálému vývoji a inovacím se společnost SanSwiss stala jedním z úspěšných evropských výrobců. Z široké nabídky sprchových koutů SanSwiss nabízíme pohled na dvě produktové řady.

ESCURA – atraktivní design a jasný styl

ESCURA je moderní, inspirující a dynamická řada sprchových zástěn, která se vyznačuje osobitým designem. Dveře a pevné stěny jsou vyrobeny z 6mm bezpečnostního skla a mají moderní design madel a pantů. Panty jsou na vnitřní straně skla zapuštěné, což značně usnadňuje čištění. Snadné údržbě také napomáhá antiplaková úprava skla Aquaperle, kterou společnost SanSwiss standardně dodává na všech sklech. Zdvihový mechanismus u pantů usnadňuje otvírání a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích. Tyto sprchové zástěny se vyrábějí ve standardní výšce 2000 mm a jsou u nich možné standardní i atypické šířky. K jejich přednostem patří také dobrá stabilita a jednoduchá montáž.








MELIA – nadčasová elegance

Bezrámové sprchové zástěny MELIA od firmy SanSwiss doplňují pocit pohody v koupelně. Výrazný design je tvořen čistými liniemi a maximální transparentností. Tato typová řada splňuje všechny nároky na luxusní výrobek. Dveře umožňují otvírání ven i dovnitř. Ve skle zapuštěné panty jsou standardně vybavené zdvihovým mechanismem, který usnadňuje otvírání dveří z 8 mm silného skla. Sprchové zástěny MELIA se vyznačují jednoduchostí montáže.





www.sanswiss.cz


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...