Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výsledky soutěže ENBRA: Leťte s námi do Dubaje

V období od 1. července do 31. prosince 2014 totiž ENBRA vyhlásila soutěž o luxusní dovolenou. Koncoví zákazníci, zástupci montážních firem i velkoobchody měli možnost vyhrát zájezd do Spojených arabských emirátů v rámci soutěže „Leťte s námi do Dubaje“. Z vytoužené luxusní dovolené se nyní raduje celkem 7 výherců.

Zakoupení plynových ohřívačů vody americké firmy RHEEM u společnosti ENBRA se loni vyplatilo dvojnásob

V kategorii Konečný spotřebitel se stal šťastným výhercem pan Roman Mrázek, který splnil veškeré podmínky a za svou selfie s nainstalovaným ohřívačem vody ENBRA (Rheem) získal na Facebooku nejvíc lajků. Jako bonus získal šest plechovek piva Pilsner Urquell, které k nákupu ohřívačů vody v soutěžním období obdržel každý zákazník. V ostatních kategoriích byly certifikáty předány celkem 6 zástupcům velkoobchodů a montážních firem.

Plynové ohřívače ENBRA (Rheem) se řadí k nejbezpečnějším a nejúčinnějším výrobkům ve své kategorii. Jejich instalace je ideální pro domácnosti s vyššími nároky na spotřebu teplé vody. Plynové ohřívače vody ENBRA (Rheem) obsahují bezpečnostní pojistku spalin, která v případě závady automaticky odstaví zařízení z provozu. K provozu nepotřebují napájení elektřinou. Samočisticí systém proti usazování sedimentu navíc prodlužuje životnost ohřívače vody. Na plynové ohřívače vody ENBRA (Rheem) je poskytována záruka 7 let.

Více o soutěži na stránkách www.enbra.cz


Pan Roman Mrázek přebírá dárkový certifikát od obchodně-technického zástupce společnosti ENBRA, a.s. Libora Žáka

O společnosti ENBRA

Firma ENBRA se zaměřuje na oblast technického zařízení budov. Obchodní a zakázkové aktivity společnosti zahrnují mimo jiné také oblast měření spotřeby tepla, indikace dodaného tepla v bytech, rozúčtování nákladů na vytápění, dodávky bojlerů, kotlů, energetické audity budov a mnoho dalšího. Společnost ENBRA provozuje rovněž nejrozsáhlejší síť špičkově vybavených autorizovaných metrologických středisek v ČR a SR.


ENBRA, a.s.
logo ENBRA, a.s.

ENBRA, a. s. je lídrem v prodeji vodoměrů a v první trojce dodavatelů měřičů tepla. Nabízí sortiment tepelné techniky, vzduchotechniky, chlazení a fotovoltaiky. Je dodavatelem produktů i poskytovatelem služeb - patří k vedoucí trojici rozúčtovatelů nákladů ...