Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Štíhlé, moderní a rafinované vodovodní baterie Connect Air nové řady Ideal Standard

Po výborné odezvě na prototypy společnost Ideal Standard vylepšuje a doplňuje svůj katalog koupelnových instalací o produktovou řadu vodovodních baterií Connect Air.

Elegantně tenké a technicky rafinované baterie Connect Air se hodí do každého typu interiéru
Elegantně tenké a technicky rafinované baterie Connect Air se hodí do každého typu interiéru

V Connect Air se snoubí kvality špičkové kolekce, moderní technologie a spolehlivá funkčnost. Model s kartuší 25 mm představuje pozoruhodně štíhlý design a je nabízen v mimořádné šíři variací. Stejně elegantní modely s kartuší FirmaFlow (38 mm) poskytují další technické vychytávky nesmírně přínosné pro veřejné provozy, jako např. teplotní omezovač.

Dle průzkumů Federální asociace energií a vod (Federal Association of Energy and Water) dochází k největší spotřebě vody v koupelně, celkem 75 % z celkové spotřeby domácnosti. Nejenže Connect Air do koupelny vnáší estetiku designových prvků, ale také pomáhá významně snížit spotřebu vody. Všechny umyvadlové baterie jsou vybaveny provzdušňovačem s kapacitou 5 l/min, který redukuje spotřebu vody, aniž by oslabil průtok. Při využití ve veřejných prostorech se Connect Air dodává s integrovaným omezovačem teploty horké vody včetně systému pro nízký tlak, čímž se eliminuje riziko opaření. Styl a funkce ideální v každém plánu.

Všechny štíhlé modely Ideal Standard se dodávají s technologií BlueStart a systémem EasyFix. Technologie BlueStart šetří energii tím, že pouští studenou vodu ze střední (nejběžnější) pozice nastavení páky. Systém EasyFix je i v případě Connect Air velmi rychlý a prostý: Jediný šroub z nerez oceli baterii upevní a automaticky vycentruje; pro snadnější instalaci je vše dodáno se stavu maximální kompletace, což ušetří 30 % montážního času.

Connect Air dokonale ladí s katalogem koupelnového nábytku Ideal Standard a je nabízen jako vodovodní baterie k umyvadlům, vanám i sprchám.

 
 
Reklama