Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zaregistrujte si bojler a prodlužte jeho záruku

Za dražickými bojlery stojí dlouholetá tradice a využití moderních technologií. Jejich kvalitu Družstevní závody Dražice neustále prověřují a zdokonalují, a i proto mohou svým zákazníkům nabídnout nadstandardní záruku až na celkovou dobu pěti let.

Zákazníci, kteří na webu dzd.cz zaregistrují svůj ohřívač vody, získají prodlouženou záruku na vnitřní nádobu. Dle typu bojleru od 3 až po 5 let celkové doby od uvedení do provozu. Například registrací bojleru o objemu nad 50 litrů bude prodloužena o tři roky, tedy na celkových pět let.

Odolnost bojlerů DZ Dražice zvyšuje unikátní suché keramické těleso, které mimořádně dobře odolává tvrdé a agresivní vodě a prodlužuje životnost nádoby. Ve srovnání s ponorným tělesem má 2,5krát větší předávací plochu a vyměnit ho lze bez nutnosti vypustit vodu ze zásobníku. Také pouze ohřívače vody DZ Dražice jsou uvnitř chráněny antikorozní vrstvou Crystal Enamel, která na rozdíl od nerezu nepodléhá důlkové korozi v prostředí tvrdé a chlorované vody.


NIBE ENERGY SYSTEMS CZ
Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
logo NIBE ENERGY SYSTEMS CZDružstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.

Divize NIBE ENERGY SYSTEMS zastoupená společností DZ Dražice. V nabídce NIBE jsou tepelná čerpadla všech typů. Venkovní jednotky vzduch-voda využívající venkovní vzduch a jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli a efektivně pracují až do teploty -25 °C. ...

 
 
Reklama