Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dvakrát bronz pro Sanitec a KOLO

Sanitec získal dvě bronzové ceny v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2010, kterou vyhlašuje Česká stavební akademie

Ve 3. ročníku soutěže Stavební výrobek – technologie roku 2010 byla udělena společnosti Sanitec a její značce KOLO hned dvě bronzová ocenění: První získala za instalační podomítkový modul Technic se systémem SmartFresh, druhé za sérii keramiky OVUM. Veřejné vyhlášení výsledků soutěže a slavnostní předávání ocenění se uskutečnilo 17. 2. 2011 v Domě Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v Praze.

Společnost Sanitec byla jediným soutěžícím subjektem, který do soutěže nominoval dva výrobky. Překvapivě získal pro každý z nominovaných výrobků bronzovou cenu.

"Obou ocenění od České stavební akademie si velmi vážíme. Je to především ohodnocení práce našich designérů a konstruktérů, kteří pro značku KOLO pracují. Znovu se tak potvrzuje kvalita výrobků, které Sanitec nabízí," říká Veronika Menšíková, marketingová manažerka společnosti Sanitec.

U podomítkového instalačního modulu pro závěsné WC TECHNIC s funkcí čisticích a osvěžovacích náplní SmartFresh, který Sanitec nabízí pod značkou KOLO, komise ohodnotila snadnou a bezpečnou instalaci, variabilitu použití a inovativní systém integrované náplně SmartFresh. SmartFresh je unikátní systém šetrný především vůči vnitřním armaturám, protože náplň přichází do kontaktu s vodou v nádržce pouze v okamžiku spláchnutí. Stačí umístit speciální osvěžovací náplň do aplikátoru, který se nachází ve splachovacím tlačítku. Je to jednoduché a pohodlné řešení pro každou toaletu.


1. otevřete splachovací tlačítko
 
2. umístěte náplň do aplikátoru
 
3. tlačítko zavřete a zmáčkněte

Série sanitární keramiky KOLO OVUM by Antonio Citterio byla oceněna za moderní design - elegantní harmonické formy inspirované přírodou. OVUM (z latiny: vejce) odkazuje na přírodní oválné tvary. Každý by rád věděl, proč jsou italští návrháři tak populární. Stačí se podívat na řadu OVUM, abyste ocenili její mistrovství a nápaditost tkvící i v tom nejdrobnějším detailu. Kolekce OVUM navržená Antoniem Citteriem je esencí italského stylu, ve kterém je originalita úzce spojena s funkčností. Nejužší z umyvadel série Ovum nemá konkurenci: je to jediné 48cm umyvadlo s hloubkou až 15,5 cm.

   


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.