Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E.SYBOX MINI – chytré řešení pro posílení tlaku v domácnosti

E.SYBOX MINI je vhodným zařízením pro zásobování rodinného domu vodou. Vodárna E.SYBOX MINI si zachovala veškeré výhody, především velice tichý chod, konstantní tlak a úsporu energie.


Domácí vodárna E.SYBOX MINI

Před časem jsme Vám představili domácí vodárnu E.SYBOX pro posílení tlaku, která dnes slouží mnoha spokojeným uživatelům.

Nyní, díky technologickému know-how získanému za 40 let historie, se může výrobce čerpací techniky DAB PUMPS pyšnit zahájením výroby zcela nového produktu E.SYBOX MINI, který je nejkompaktnějším zařízením na světě.

E.SYBOX MINI se samonasávací schopnosti z hloubky 8 m, výtlačnou výškou až do 55 metrů a průtokovým množstvím do 80 l/min je vhodným zařízením pro zásobování rodinného domu vodou. Vodárna E.SYBOX MINI si zachovala veškeré výhody, především velice tichý chod, konstantní tlak a úsporu energie.

E.SYBOX MINI je ideálním řešením pro posílení tlaku v domácnosti. Jedná se o revoluční systém, který zajišťuje nové instalační výhody a díky malým rozměrům ho lze instalovat například i do skříňky pod dřez. E.SYBOX MINI nevyžaduje žádné další komponenty, protože se skládá ze samonasávacího vícestupňového čerpadla a z elektroniky pro kontrolu a řízení tlaku a průtoku.

Konstrukce E.SYBOX MINI je koncipována tak, aby se systém snadno přizpůsobil každému typu instalace. Horizontální nebo vertikální připojení šetří místo při instalaci a je jednou z mnoha výhod tohoto zařízení. Podle volby instalace je pak možné vybrat vstupní a výstupní připojení, zbytek otvorů zůstane zaslepen. Sání čerpadla je vybaveno zpětným ventilem, který lze dle potřeby jednoduše demontovat. Horní část zařízení umožňuje snadný přístup k technickým částem čerpadla, jako je například vyrovnávací tlaková nádoba.

Vodou chlazený motor a uzavření celého systému pomocí speciálního materiálu ABS umožňuje odhlučnění při standardním provozu na max. hodnotu 45 dB. Navíc je E.SYBOX MINI vybaven antivibračními podložkami vhodnými pro svislou i vodorovnou montáž.


Funkce a ekonomický provoz E.SYBOX MINI lze sledovat na LCD displeji s vysokým rozlišením. Uživatelsky přívětivé rozhraní umožňuje přístup ke všem informacím a díky němu lze také přizpůsobit hlavní nastavení podle specifičnosti dané aplikace. E.SYBOX MINI je dále opatřen ochranným zařízením, které zabraňuje tvorbě ledu uvnitř zařízení. Ochrana se aktivuje v případě poklesu teploty blížící se bodu mrazu.

Pomocí držáku E.SYWALL lze elektronickou vodárnu zavěsit na stěnu a uspořit tak více prostoru. Každý E.SYBOX MINI je již z výroby připraven pro případné zavěšení.


Díky těmto vlastnostem je E.SYBOX MINI nejrozvinutějším systémem v oblasti posílení tlaku a skvěle doplňuje nyní ucelenou řadu E.SYLINE.Pokud přemýšlíte o posílení tlaku vody, pak zvažte nabídku produktů z řady E.SYLINE, které zajistí konstantní tlak kdekoliv budete potřebovat. Počínaje rodinným domem až po restaurační zařízení, pensiony nebo komerční budovy a to vše s bezkonkurenčním velice tichým provozem a minimální spotřebou elektrické energie.

V případě Vašeho zájmu se obraťte na odborné prodejce, velkoobchody nebo na obchodně-technickou kancelář společnosti IVAR CS, spol. s r. o.

E.SYBOX MINI - informace o aplikaci, montáži, uvedení do provozu



IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...