Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SOUTĚŽ! Pořiďte si ohřívač vody a získejte zájezd do Dubaje

Společnost ENBRA, která se zabývá prodejem kotlů a dodávkami technického zařízení budov, spustila od 1. července 2014 soutěž o zájezdy do Dubaje. Každý zákazník, který si u ní do 31. prosince 2014 zakoupí plynový ohřívač vody americké firmy RHEEM, má šanci získat pětidenní dovolenou ve Spojených arabských emirátech. ENBRA, která na českém trhu prodává americké ohřívače pod vlastní značkou, připravila ceny nejen pro koncové zákazníky, ale také pro montážní firmy a velkoobchody.

Zapojit se do soutěže „Leťte s námi do Dubaje“ je velmi jednoduché. Každý, kdo zakoupí v období od 1. 7. 2014 do 31. 12. 2014 plynový ohřívač ENBRA (RHEEM), má šanci na hlavní cenu. K tomu navíc jako bonus obdrží ke každému ohřívači vody šest plechovek piva Pilsner Urquell. Podmínkou pro získání hlavní ceny je jen nákup stanoveného množství ohřívačů, zaslání originálního sloganu, nebo vystavení vlastní „selfie“ na Facebooku (viz podrobná pravidla soutěže na www.rheem.cz/soutez). Šanci na příjemný pobyt v moderní arabské metropoli Dubaj tak mají nejen koncoví zákazníci, ale i provozovatelé velkoobchodů a zástupci montážních firem.

Upoutávka na akci

Plynové ohřívače vody se celosvětově řadí k jedněm z nejspolehlivějších a nejoblíbenějších výrobků ve své kategorii. To vše nejen díky bezpečnostní pojistce, která tvoří jejich nedílnou součást a která v případě závady na komínovém systému zařízení automaticky odstaví z provozu, a zamezí tak nehodám či újmě na zdraví. Svou roli sehrávají i další přednosti v podobě samočistícího systému proti usazování sedimentu a vyměnitelné magnesiové anody. Díky těmto vlastnostem poskytuje společnost ENBRA na ohřívače 7letou záruku.

Společnost ENBRA zahájila spolupráci s americkou firmou RHEEM v roce 2013. Ta však není v oboru žádným nováčkem. Je největším výrobcem ohřívačů vody ve světě a řadí se k předním světovým leaderům v oblasti efektivního vytápění, chlazení a ohřevu vody s roční produkcí 3 miliony kusů ohřívačů. Firma RHEEM si za dobu své 90leté historie získala celosvětový respekt pro spolehlivost, vysokou účinnost a provozní dokonalost svých výrobků. Navíc je jednou z mála světových značek, která díky své rozmanité produkci dokáže uspokojit každého zákazníka.


O společnosti ENBRA

Firma ENBRA byla založena roku 1991 a od svých počátků až do dnešní doby se profiluje jako klíčový hráč v oblasti technického zařízení budov. Obchodní a zakázkové aktivity společnosti zahrnují mimo jiné také oblast měření spotřeby tepla, indikace dodaného tepla v bytech, rozúčtování nákladů na vytápění, dodávky bojlerů, kotlů, energetické audity budov a mnoho dalšího. Společnost ENBRA provozuje rovněž nejrozsáhlejší síť špičkově vybavených autorizovaných metrologických středisek v ČR a SR.


ENBRA, a.s.
logo ENBRA, a.s.

ENBRA, a. s. je lídrem v prodeji vodoměrů a v první trojce dodavatelů měřičů tepla. Nabízí sortiment tepelné techniky, vzduchotechniky, chlazení a fotovoltaiky. Je dodavatelem produktů i poskytovatelem služeb - patří k vedoucí trojici rozúčtovatelů nákladů ...