Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jika přichází s novým nábytkem Tigo N

Jedním z lákadel, která pro návštěvníky veletrhu Aquatherm připravuje značka Jika, bude zbrusu nová řada koupelnového nábytku Tigo. V českých domácnostech se tento nábytek těší velké oblibě zejména pro svoji přizpůsobivost – je tak skvělým řešením i pro malé koupelny. Na veletrhu pak bude k nahlédnutí nejen malá, ale i velká koupelna vybavená nábytkem Tigo N a dalším sortimentem ze série Tigo.

Nábytek Tigo N je největší novinkou značky Jika pro letošní rok. Vyniká harmonickým designem, který podtrhují moderní pololesklé úchytky z kovu. Dostupný je buď v bílém provedení, nebo v dřevodekoru jasan.

Zásuvky skříněk jsou opatřeny kvalitními pojezdy s maximálním výsuvem, který umožňuje snadný a bezpečný přístup k uloženým věcem. Velkou předností nábytku Tigo N je zpomalovač dojezdu v každé zásuvce, který zajistí pozvolné a především tiché zavírání.

Dalším benefitem je vysoká nosnost závěsů, které jsou testovány na zátěž 100 kg, po zavěšení skříněk tak garantujeme dostatečnou nosnost pro uložení předmětů denně potřebných v koupelně.

Odolnost nábytku proti mechanickému poškození zajišťují ABS hrany skříněk lepené PUR lepidlem, což zaručuje odolnost proti vzdušné vlhkosti. Vysokou mírou životnosti se také vyznačují dveřní panty a pojezdy zásuvek, jež procházejí během vývoje nábytku testem funkčnosti o 20 000 cyklech.

Nábytek Tigo N
Nábytek Tigo N
Nábytek Tigo N
Nábytek Tigo N
Nábytek Tigo N
Nábytek Tigo N