Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prohlédněte si ve 3D brýlích svou budoucí koupelnu od studia MARO

Návrh koupelny se nezužuje pouze na výběr obkladů, dlažby a zařizovacích předmětů z katalogu výrobce, ze kterých je zákazníkovi sestavena vizualizace na obrázku. V koupelnových studiích MARO si můžete svou budoucí koupelnu projít ve virtuální realitě s 3D brýlemi.



Koupelnové studio MARO v Pardubicích navštívila redakce portálu TZB-info s kamerou. Na vlastní oči jsme si mohli vyzkoušet, jaké to je procházet navrženou koupelnou s reálnými obklady, vanou, sprchovým koutem a vším, co si do ní lze navrhnout. Ve virtuální realitě si lze koupelnu téměř osahat a posoudit, zda zamýšlená dispozice, umístění vany, sprchového koutu nebo otopného žebříku přesně vyhovuje Vašim představám.

Společnost MARO nabízí tuto službu ve všech svých studiích. Jednotlivé fáze návrhu si lze prohlédnout samozřejmě nejen ve studiu samotném, ale také například v klidu domova. Stačí k tomu 3D brýle a chytrý telefon. Vizualizaci si lze samozřejmě prohlédnout i na tabletu, telefonu nebo na počítači v klasickém zobrazení.

Moderně zbudované logistické centrum v Pardubicích bylo otevřeno v lednu 2010. Centrum je vybaveno moderní technologií pro rychlé a bezchybné vyřízení objednávek a jeho součástí je i koupelnové studio.














MARO s.r.o., obchod a projekce
logo MARO s.r.o., obchod a projekce

Společnost MARO s.r.o., obchod a projekce je velkoobchod pro topenáře a instalatéry. Provoz maloobchodů, E-shopu B2C a koupelnových studií. 12 poboček v České republice. Široký záběr sortimentu výrobků z oblasti topení - voda - plyn- koupelny od více něž ...