Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Voda v každém věku bez kompromisu Prêt - à - porter

Francouzský název, který odkazuje na původ konstruktéra JM Wilmotta a současně definuje samu podstatu produktu. Sofistikované kombi řešení s překvapivě jednoduchou a elegantní siluetou je pragmatickým řešením vhodným pro každodenní použití.

Prêt - à - porter jsou kolekce oděvů slavných návrhářů přizpůsobené módním trendům, různým velikostem a běžnému nošení. Stejně jako Prêt - à - porter TEUCO je kombinací designu, stylu a praktičnosti. Ohromuje díky svému velmi jednoduchému tvaru a zdobí koupelnu. Díky své univerzálnosti poskytuje elegantní a racionální řešení pro potřeby celé rodiny.



Díky plné výšce dveří je snadné dostat se do vany. Zatímco u běžných van je třeba zdolat bok vany nebo se naopak shýbat u van zapuštěných, vstup do Combi pret-a- porter je snadný a bezpečný.

Sklo je tvrzené a odolné díky ochranné vnitřní fólii je zajištěna maximální bezpečnost i v případě náhodného rozbití. Těsnění zajišťuje dokonalou vodotěsnost. Náhodné otevření dveří s plnou vanou je nemožné díky bezpečnostnímu systému.

 
 
Reklama