Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Když je vana skutečnou perlou interiéru

Accademia vana nosí "Gessato". Objevte zcela novou Limitovanou edici Teuco od Carlo Colombo design.

Teuco doplňuje svou kolekci vanou Accademia Gessato Limited Edition a nabízí tak dokonalou rovnováhu mezi materiály a tvary. Nadčasová textura nového modelu připomíná šití z klasické pruhované tkaniny s bílými proužky na modrém pozadí, symbol elegance a sofistikovanosti par excellence.

Slavný vzor, který oblékají džentlmeni na celém světě, dělá z vany Accademia Gessato Limited Edition unikátní nenapodobitelný model, který vyzařuje tradiční atmosférou, elegancí, kouzlem zakázkového krejčovství a exkluzivním designem.


Tato wow-faktor vana o rozměrech 180x80x59 (ŠxHxV) je vyrobena z Duralight®, inovativního pevného povrchového materiálu patentovaného podnikem Teuco se zárukou 20 let a poskytuje maximální flexibilitu designu pro výrobu na míru. Stejně jako autentické haute couture oděvy, Accademia Gessato je ručně zdobena odbornými řemeslníky: výrobek 100% Made in Italy, vyráběný podle nejlepší italské krejčovské tradice.

S tímto produktem, Teuco opět dokazuje svou schopnost míchat šikovně módu a design, materiály a barvy a navrhovat řešení, která jsou schopna půjčovat koupelnám klasickou a nadčasovou eleganci.

Accademia Gessato Limited Edition je jedním z prvků z rozsáhlé Autoritratti kolekce, z nové řady od Teuco podle návrhu Carlo Colombo a doplňuje další limitované edice POP a Accademia Oro.


 
 
Reklama